Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuw dak plaatsen op appartementsblok" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw dak plaatsen op appartementsblok:

Lichtstraat plaatsen

Ik ben opzoek naar een nieuwe lichtkoepel. De afmetingen zijn 1.5 m op 3.5 m. Daarom denk ik dat een modulaire lichtstraat hier de beste oplossing is. Deze moet ook een zonnewering hebben. Het gaat hierover een volledige renovatie. Het dak is nog in goede staat maar de lichtkoepel bestaat uit golfplaat . Dus deze moet zo snel mogelijk vervangen worden.

Daklekkage garage herstellen

Lek in het platte dak van de garage bestaat uit roofing en vanbinnen OSB platen. Ik denk dat het kom door het plaatsen van zonnepanelen. Ze hebben een aantal gaten moeten boren hiervoor.

Plaatsen van drie dakramen

Ik zoek iemand met ervaring in het plaatsen van drie dakramen afmetingen: max 95 cm breedte en ongeveer 150 cm hoogte. Materiaal dakraam nog niet beslist, liefst pvc of hout (afhankelijk van de prijs). Alle dakramen komen in één zolderkamer terecht. Op het dak liggen standaard dakpannen.

Lichtstraat plaatsen

Ik zou graag een lichtstraat laten plaatsen op een plat dak. Oppervlakte ken ik niet.

Aluminium dak van de stacaravan herstellen

Onze oude stacaravan heeft op verschillende plaatsen lekken en we willen dit graag laten herstellen of renoveren. Volgens mij is het een aluminium dak.

Nieuwe lichtstraat of dakkoepel plaatsen

Onze huidige lichtkoepel op een plat dak met afmetingen 2 op 3 meter met daarop een polycarbonaat plaat wensen we te vervangen. Te vervangen door liefst een lichtstraat of een nieuwe koepel. Ook de binnenafwerking in gyproc moet men voorzien.

Nok van tuinhuis herstellen

De nok van het tuinhuis is lek. Het dak heeft een lengte van ongeveer 6 m. De nok is slecht aangelegd met een soort zwarte roofing die inzakt bij veel regen en op punten waar de roofing overlapt licht lekt. Wij zijn op zoek naar iemand die een goede nieuwe nok kan plaatsen.

Polycarbonaat platen plaatsen

Ik wil het zonnewerende glas vervangen door polycarbonaat platen, deze liggen op aluminium profielen. Het dak is 18 m². De profielen liggen op 1/2m van elkaar maar kunnen bv op 1 meter verlegd worden.