Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak reinigen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak reinigen:

Dak reinigen

Dak van ong 40-60m² en dakgoten reinigen. Dak ontmossen. Hydrofoberen. Kleurencoating aanbrengen.

Dak reinigen

Zadeldak dakpannen in beton, reinigen en coaten Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen in de Noordkant, Oostkant, Zuidkant Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen, hydrofoberen (transparante bescherming), ik laat mij adviseren over de mogelijkheden Wat is de oppervlakte van uw dak? Ongeveer: 100 m²

Plat dak herstellen

De uit te voeren werken zijn de volgende : - 2 schouwen (+/-11m hoogte) reinigen (ontmossen) met hogedruk en aanbrengen van waterdichte coating - Vervangen van een koperen ontvanger bovenaan een regenpijp (5à6m hoog) - Een (alu?) dakrandprofiel (+/- 4,5m lang) aan de achterkant van losstaande garage met plat dak.

Dakpannen reinigen en zonneboiler nakijken

We hebben een woning gekocht met een redelijk oud dak (1990), de vorige eigenaars hebben een zonneboiler geplaatst. Maar deze is naar ons mening niet goed geplaatst want als we op zolder kruipen zien we rond de collector lichtinval. graag zouden we ook de dakpannen laten reinigen. Het gaat om een dak van ongeveer 130 m².

Ontmossen dak en reinigen zonnepanelen

Openstaande bewoning voor ontmossen van het dak alsook reinigen van de zonnepanelen (24 stuks).

Verschillende klusjes uitvoeren

Reinigen van dakgoten, kleine zinkherstelling, reinigen en/of herschilderen van een stuk gevelnok onder het dak.

Dak ontmossen en reinigen

Vrijstaand huis met dakhelling van ca. 45 graad. Dak bestaat uit dakpannen en we zouden dit graag laten ontmossen. Gaat om een oppervlakte van 110 à 120 m².

Dak ontmossen, een lek herstellen en nieuwe dakgoten installeren

Leien dak ontmossen en nieuwe kap van de schoorsteen installeren. Er is ook een lek aan de andere schouw, vermoedelijk aan de overgang van schouw naar dak. Als laatste willen we de bestaande dakgoten reinigen, extra goten installeren aan het bijgebouw voor ongeveer 3m en die goten aansluiten op de leiding die naar onze waterput loopt.