Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak reinigen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak reinigen:

Dak reinigen

Reinigen van puntdak en ontmossen. Oppervlakte dak is 280m². Dak ook met zonnepanelen. Leien dak.

Dak reinigen - Nettoyer toiture

Tuiles flammées ,villa fermette. Toit au nord. Nettoyer toiture et gouttières, démoussage de toiture. Dak en dakgoten onderhouden - noordgericht dak.

Dak veranda reinigen

Polycarbonplaten van mijn veranda langs de buitenzijde proper maken. Er zijn 5 platen aanwezig.

Reinigen van +/- 55 meter aan dakgoten

De goten rondom een vrijstaande woning met piramidedak dienen te worden vrijgemaakt door het weghalen van losliggende stukken mos welke van het dak zijn gekomen. Totale gootlengte +/- 55 meter op een hoogte van 5 meter. Dak is goed bereikbaar via een ladder. Geen herstellingen nodig. Geen urgente job.

Dak reinigen

Dakpannen reinigen met 3 kapellen.

Vervangen van asbestleien van zadeldak

Ik wil mijn hoofd dak laten reinigen en mogelijks zonnepanelen plaatsen. De asbest leien vervangen. Dit is een zadeldak.

Dak veranda reinigen

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuisd worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 8 m² deel van de living en ca. 12 m² open veranda . Dus we zijn op zoek naar iemand die 1 maal per jaar het glazen dak wil komen kuisen.

Shingles hellend dak reinigen

Reinigen van shingles van het dak. Eventueel ook bijkleuren of verven indien mogelijk. Het gaat om een zadeldak en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 300-400 m². Kan deze bijgeverfd of bijgekleurd worden bijgecoat