Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak reinigen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak reinigen:

Dak reinigen

Dakpannen reinigen met 3 kapellen.

Vervangen van asbestleien van zadeldak

Ik wil mijn hoofd dak laten reinigen en mogelijks zonnepanelen plaatsen. De asbest leien vervangen. Dit is een zadeldak.

Dak veranda reinigen

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuisd worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 8 m² deel van de living en ca. 12 m² open veranda . Dus we zijn op zoek naar iemand die 1 maal per jaar het glazen dak wil komen kuisen.

Shingles hellend dak reinigen

Reinigen van shingles van het dak. Eventueel ook bijkleuren of verven indien mogelijk. Het gaat om een zadeldak en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 300-400 m². Kan deze bijgeverfd of bijgekleurd worden bijgecoat

Leien dak reinigen

Ontmossen van dak. Dak ongeveer 70 m² (HOB). Leien dak.

Ontmossen en coaten hellend dak

Wij wensen een offerte te krijgen voor het ontmossen en reinigen van een dak. Het gaat om een hellend dak van ongeveer 80 à 100 m².

Dak reinigen en extra beschermen

Wij willen graag ons zadeldak laten reinigen en in orde laten zetten. Het zal eerst moeten worden afgespoten en het mos erop verwijderen. Ook moeten de nokken opnieuw worden gestreken en de zink moet worden nagekeken. Er kan ook misschien een soort siliconen worden aangebracht om de pannen extra te beschermen. Het gaat om een oppervlakte van 240 m².

Dak reinigen en coaten

Zijn nu bezig met de woning aan het renoveren. In de maand april dient het dak gereinigd te worden. Het is een dak met betonnen dakpannen.Dak Ongeveer 120 m². dakgoten in zink zijn nog goed. Reinigen van dak met hogedrukreiniger en dan een "soort silicone" opleggen tegen mos.