Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "dak renoveren en dakramen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor dak renoveren en dakramen plaatsen:

Dak renoveren

Ik wil graag een belangrijke balk vervangen van het dak en paar balken dat er meer ruimte is. En nog 2 velux dakramen plaatsen.

Dak renoveren en dakramen plaatsen

Er is een lekkage in het dak, veroorzaakt door een aantal gebroken pannen. Ook isolatie aan het dak aanbrengen met pirplaten. Er dienen 4 dakramen gestoken te worden. Dakramen79x98 of 114x118 . Eventueel ook verwijderen van schoorsteen

Hellend dak renoveren zonder isolatie met veluxen

Dak renvoveren:gebouwoppervlakte is ongeveer 15m x 8m. Het dak heeft een hellingsgraad van 35° à 40° Een stuk of 3-4 veluxen plaatsen. Momenteel ligt er een dakbedekking met metalen sandwichpanelen. Er zijn geen kepers meer aanwezig, gordingen lijken mij nog in orde. Gewenst dak: volledig dak met onderdak houtvezelplaten, voorkant (noordzijde) dakbedekking met dakpannen, achterkant liefst met extensief groendak. Aan de achterzijde zouden er ook dakramen geplaatst mogen worden.

Plat dak renoveren

Vervangen van OSB-platen en vernieuwen van de roofing. Oppervlakte is 10 m². Bijgebouw met berging functie. Wellicht geen extra isolatie te plaatsen. Geen dakramen of koepels.

Hellend dak renoveren en isoleren

Isolatie, pannen en dakramen te vervangen. Mogelijks ook balken. In optie een dakkapel plaatsen. Ongeveer een 80m² in pannen.

Hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak)

De bestaande woning dit is een alleenstaande woning in meer dan 100 jaar oud en er werd in het verleden al een renovatie gedaan. (Verstevigen van de bestaande houtconstructie) Nu is de oude constructie aangetast door houtworm. Vervangen van de bestaande constructie met leggen van de dakpannen of vernieuwen van het volledige dak met stalen dakplaten. Oppervlakte is 150 m². Geen dakramen plaatsen, deze zijn er al. Ook interesse in zonnepanelen plaatsen dus een dakwerker die ook eventueel zonnepanelen kan plaatsen.

Hellend dak renoveren en isoleren en dakramen plaatsen

Het is een zadeldak , hevelhoogte ongeveer 4 m er zijn geen schouwen uit te werken . Er zouden 2 dakramen geplaatst moeten worden. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 55 m²

Dak renoveren en isoleren

- Volledige vervanging van dakbedekking en plaatsen van onderdak en isolatie. - Eventuele behandeling van oude dak gebinte tegen insecten en houtrot. - Plaatsen van velux dakramen aan de achterkant. - Verwijderen van plastiek overkapping van oude houten dakgoot. - Oude houten dakgoot renoveren of waar nodig vernieuwen.