Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak renoveren:

Leien dak renoveren

Ik wil graag bestaand dak (kunstleien van zowat 80 jaar oud) vervangen door nieuwe kunstleien. Oppervlakte totaliteit is ca 60m² met aan de achterzijde van de woning een velux. Onderdak en panlatten zijn nog in goeie staat, enkel de leien dienen afgebroken en vervangen te worden. Ik kan eventueel helpen bij de afbraak van de oude leien.

Dak volledig renoveren

Afnemen dakpannen. Totaal 84,41 m² afnemen pan -en tengellatten. Totaal 84,41 m² plaatsen nieuw onderdak. Totaal 84,41 m² plaatsen nieuwe tengel-en panlatten. Totaal 84,41 m² plaatsen van dezelfde dakpannen. Totaal 84,41 m² Gordingen uitdikken voor het plaatsen van 24 cm isolatie Plaatsen van nieuw dakkapel 2x2.5 maken boven trap die naar zolder gaat Plaatsen van 3 grote veluxen, keuze in 94x160 of 134x140

Unilin panelen en dakpannen plaatsen

We gaan ons huis renoveren. Het dak moet vervangen worden. Is nu met asbest leien dichtgelegd. Deze moeten weggehaald worden alsook een schouw afbreken. Omdat het dak dan gewoon rechtuit rechtaan is zonder hoekjes en kantjes denken we eraan unilin panelen te gebruiken. Aangezien we dit zelf niet kunnen zoeken we een vakman die hiermee vertrouwd is. Het dak is ongeveer 100m².

Dak met zonnepanelen renoveren

Graag had ik een nieuwe dak (20/30m²) laten plaatsen met zonnepanelen. Ik heb ook een plat dak dat dringend moet vernieuwd worden (20/30m²)! Daar kunnen eventueel ook zonnepanelen op.

Pannendak renoveren

Oude dak uit dakpannen moet weg. Een groot deel van de dakpannen zijn al weg en daar moet een nieuw dak op met isolatie. Voorlopig denken we aan een stalen plaat met isolatie, maar we zijn nog niet zeker. Het gaat om een oppervlakte van 70m².

Onderdak plaatsen of renoveren dak

Plaatsen onderdak en/of renovatie dak. Mijn woning is 8 meter lang, maar ik weet niet de exacte oppervlakte.

Roofing dak tuinhuis renoveren

Graag willen we op het dak van ons tuinhuis nieuwe roofing laten plaatsen. Door de storm is een deel weggeblazen. De oppervlakte is een kleine 16m2.

Dak renoveren

Oud dak laten vervangen door sandwich platen, ongeveer 250m².