Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak tuinhuis herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak tuinhuis herstellen:

Hellend dak van tuinhuis vervangen

Betreft een klein tuinhuis waarop een dakbekleding met roofing (leien). Ik zou deze platen er bovenop plaatsen als dit mag (condens?). Dak: 2x 290dx220b cm.

Dak tuinhuis herstellen

Ik wil het dak van mijn tuinhuis laten vervangen door golfplaten. Momenteel houten platen met roofing op.

Nieuwe shingles op tuinhuis plaatsen

De shingels die op het dak van mijn tuinhuis lagen zijn door de laatste storm weggewaaid en losgekomen. Ook is de zijkant opgewaaid en ligt verschoven. Mijn tuinhuis is 4.6 m en de hoogte van mijn dak is 1.85 m.dus 8.51 m² per zijde. Vernieuwen van het volledige dak in hetzelfde soort shingles.

Golfplaten tuinhuis vervangen en dakgoot opnieuw bekleden

Door de storm is het golfplaten dak van het stenen tuinhuis gewaaid, waarbij ook enkele steunbalken werden meegerukt. Vervanging van de steunbalken die niet meer voldoen en opnieuw plaatsen van een lekvrij golfplaten dak. Het gaat om ongeveer 16-20 m². Ook aan de voorgevel van het hoofdgebouw is de dakgootbekleding weggewaaid. Dit moet men ook herstellen.

Roofing van plat dak tuinhuis hermaken

Roofing van ons tuinhuis wil maken die los is gekomen. Oppervlakte = 4 m op 2 m

Tuinhuis met asbestdak verwijderen

Tuinhuisje met asbest bevattend dak moet worden verwijderd en de afdichting van buizen moet worden beschermd. Dak is 6 m².

Dak van het tuinhuis, dakgoot en pannen herstellen

Volgende herstellingen dienen te gebeuren na stormschade: Enkele dakpannen opnieuw plaatsen dewelke zijn weggevlogen, een 5 tal. Afdekking omheining dewelke volledig afgerukt werd en beschadigd is. Doek vervangen voor zo een 12 lopende meter. Dakbedekking tuinhuis en afwerking volledig weggerukt en dus te herstelling, zo een 24 m². Beschadiging van afvoer dakgoot te repareren.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Vervangen van de dakbedekking (asfalt singles) van het tuinhuis,(dak gedeeltelijk weggewaaid door het stormweer van 10 maart)