Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak tuinhuis herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak tuinhuis herstellen of vervangen:

Dak van tuinhuis vervangen

Afnemen oud dak van ons tuinhuis in golfplaten. Daarna een nieuw dak uit kunststof plaatsen. Het gaat om een 25 m². hubo platen uit kunststof

Shingles tuinhuis vervangen

Door de stormen in februari zijn een heel aantal shingles van ons tuinhuis gevlogen. Wij zouden deze graag opnieuw laten leggen door een vakman. I De totale oppervlakte van het dak van het tuinhuis is 26 m² maar niet het volledige dak moet opnieuw gelegd worden. Wij schatten dat het opnieuw te leggen deel ongeveer 3m² is.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuis herstellen wegens vochtigheid aan binnenkant. Is >25j oud en bestaat uit golfplaten eterniet met asbest. Graag terug eterniete golfplaten. Afmetingen dak zijn 1.83m x 1.22m.

Herstellen dak tuinhuis

Dak tuinhuis van 4m x 3m herstellen. Regent binnen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Het tuinhuis is 3x4 meter. Het dak is aan vervanging toe. Huidige dakbedekking: golfplaten met aan één kant een lichtdoorlaat met plastic platen.

Roofing plaatsen dak tuinhuis

Een strook roofing in het midden op dak van tuinhuis is wegens de storm kapot gegaan. Het is een strook van 20 cm breed en 5 meter lang.

Herstellen dak tuinhuis

Door de storm is er een boom op mijn tuinhuis gevallen, waardoor het dat is beschadigd en de deuren die niet goed meer sluiten door het openwaaien, ook de goot is losgeraakt. 10/12m². Ik ben opzoek naar iemand die vooral het dak van mijn tuinhuis kan herstellen, daar is het meeste schade aan.

Roofing dak tuinhuis renoveren

Graag willen we op het dak van ons tuinhuis nieuwe roofing laten plaatsen. Door de storm is een deel weggeblazen. De oppervlakte is een kleine 16m2.