Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak uitbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak uitbouwen:

Dak uitbouwen

Wij hebben en schuin dak met een uitbouw van 4 op 4 m. Terug een uitbouw met plat dak . Plat dak afgewerkt met sising. Geen vergunning noch plan.

Dakuitbouw met dakkapel

We gaan het dak uitbouwen boven de garage + dakkapel in de zolder voor extra ruimte om trap te laten bovenkomen ipv via zolderluik. Zou volledig in houtconstructie zijn. Plan van de architect bijna finaal. Er komt in totaal: extra bureau, extra badkamer en uitbreiding zolder tot extra kamer. Ook dakpannen en dakgoten vervangen.

Dakkapel uitbouwen

Hellend dak uitbouwen van dakkapel van 3,66 meter in hout of PVC houtlook.

Dakkapel uitbouwen huis

Uitbouw in dak. Hellend dak 45 graden.

Vervangen zink dak

Dit huis is van 1987 en de zink dichtingen van het dak zijn aan herstelling/vervanging toe. Op één plaats rond de schouw lekt de zink (bij regen uit een specifieke windrichting); De vervanging rond de schouw is absoluut nodig wegens het waterlek. de overige zijn eventueel te herstellen ipv te vervangen. Het gaat over de schouw (2 foto's) en drie verschillende uitbouwen.

Bestaande uibouw in dak dient waterdicht ...

Bestaande uibouw in dak dient waterdicht gemaakt te woren en tegelijkd e ramen die dit dak schragen vervangen in PVC of dergelijke. Het probleem is dat het dak geschraagd wordt en de firma die eerst de ramen zou komen vervangen zegt dat het geheel van de uitbouw moetr worden vervangen. Wij kregen een offerte van een firma die uitbouwen in prefab maakt maar deze is na een jaar en herhaalde bevestiging dat ze zouden komen nooit komen opdagen. We hebben nog geen voroschot mogen betalen gelukkig.

Plaatsen veluxen; uitbouwen schuin dak ...

Plaatsen veluxen; uitbouwen schuin dak tot brede dakkapel + plaatsen ramen, isoleren dak