Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak van de veranda herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak van de veranda herstellen:

Dak van de veranda veranderen naar een glazen lichtstraat

Wij zouden graag aan een bestaande veranda de polycarbonaat panelen inclusief structuur vernieuwen naar een soort van glasstraat. Ruw geschat 30 m².

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van polycarbonaatplaten op bestaande veranda, structuur in hout. Dak van veranda is 30 m².

Dak van de veranda herstellen

Dak van de veranda herstellen Herstelling dak veranda. Veranda in polycarbonaatplaten, 2 panelen weggewaaid met storm,1 plaat nog op het dak ,maar in slechte staat. Veranda is oud. De balkenstructuur bestaat al en ligt op een stenen muur, delen van het hout zijn in mindere staat. betreffen 3 platen van 3.5 meter op 1.05 meter .

Vervangen kunststof dak veranda door dubbel glas

Vervangen kunststof dak veranda door dubbel glas. Het gaat om een dak van 12 m², 6 op 2 meter.

Vervangen dak van veranda

Graag had ik mijn verandadak laten vervangen Deze omvat 10 elementen polycarbonaat van 3,5 m bij 1 meter Aktuele dikte 1,5cm

Vervanging kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda

We willen een aantal platen vervangen van het dak van de zonneranda. Kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda (zonneranda)k van veranda. Platen : 12 platen;

Herstellen dak veranda, dakkoepel en dakgoot

Er is door hevige winden wat schade aan mijn huis en ik wil via verzekering werken om alles terug in orde te maken. Schade aan het dak van mijn veranda, aan een dakkoepel, dakgoot is afgebroken en platen die aan het huis waren bevestigd zijn ook afgebroken .

Plat dak herstellen

Het is een plat dak van een houten veranda (maatwerk). Aan de zijkanten zijn er spleten en op sommige plaatsen zwammen waardoor het lekt. Ook denk ik dat er nieuwe steentjes nodig zijn en een dakbedekking moet vervangen worden. Veranda is 15 jaar oud.