Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak vernieuwen:

Hellend dak vernieuwen

Graag vernieuwen van bestaand dak zijkant huis. Het dak is ongeveer 14x2m.

Hellend dak tuinhuis vernieuwen

Puntdak tuinhuis met dakshingles is aan vernieuwing toe: vierkant tuinhuis 4mx4m

Herstelling of vernieuwen dakgoot

Net voor de corona lockdown is tijdens een storm een gedeelte van de bruine pvc los gekomen. Gisteren heb ik gemerkt dat ook hout aan het loskomen is. Graag herstelling / vernieuwing dakgoot eventueel in combinatie met dakvernieuwing Dakgoot ongeveer 5.5m hellend dak rijwoning ongeveer 50m²

Dak tuinhuis vernieuwen

Het dak van ons tuinhuis (3x3m) is volledig versleten en deze dient vervangen te worden. graag het weghalen van het huidige dak plus het leggen van een nieuw. Qua materiaal laten we ons wat sturen door de vakman.

Dak in epdm leggen

Ik wil het dak vernieuwen, ligt metaal dak op is losgewaaid wil epdm dak laten leggen. Stacaravan is 3,6m x11,2m en dak is afgerond.

Platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen

Plat dak van 3.25m x 3.5m waarin koepel zit van 1.4m x 1.6m vervangen en isoleren. Dakje van 1.28m x 3.5m boven gang vernieuwen. Momenteel klein dakje in plastieken platen maar dit zou een volwaardig dak moeten worden met kleine koepel erin. Volledige constructie zal nog moeten gemaakt worden.

Vernieuwen dak asbestleien

Hellend (45°) dak van 35j oud met asbestleien vernieuwen om zonnepanelen te plaatsen. Werd enkele jaren geleden wel volledig gereinigd. Opp te vernieuwen stuk is 9m x 3.5m x 2m. Achterzijde in blauwe trapeziumplaten.

Dak tuinhuis vernieuwen

Golfplaten asbest dak van tuinhuis verwijderen. Licht hellend 10m x 5m en is al ong. 30j oud. Nieuw dak leggen in golfplaten en houten dakconstructie nakijken en aanpassen indien nodig.