Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak vernieuwen en isolatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak vernieuwen en isolatie plaatsen:

Vernieuwen dakrand plat dak

Wij hebben een plat dak waarvan de dakrand aan vernieuwing toe is. Momenteel is deze bekleed met PVC, maar de kleur is niet meer mooi (afgeschoten van de zon op een aantal plaatsen). Wij dachten aan een nieuwe dakrand in TRESPA (of ander materiaal indien dit gelijkaardig is).

Schoorsteen renoveren

vernieuwen van oude (nog in dienst) schoorsteen op dak woning

Vernieuwen dak van fermette

Wij hadden afspraak om ons dak te laten vernieuwen , maar de firma stopt . Dus we zijn op zoek naar een andere firma het is voor een nieuw dak voor een soort fermette (kleine woning).er zijn 6 kapellen in het dak ,die worden buiten de pannen afgewerkt door de firma van onze ramen en deuren.

Plat dak vernieuwen

Het dak is + - 95 m² en moet volledig worden vernieuwd. Plat dak. Klein appartementsgebouw. isolatie en vernieuwing roofing.

Vernieuwen van plat dak

Volledige (inclusief vervanging dragende structuur) vernieuwing plat dak (11m x 4,60m), isolatie en dakdichting in roofing of rubber Het is het opzet om er een groendak (extensief) van te maken binnen een jaar of 2

Vervangen van asbest golfplaten op garage door metalen dakpanelen

Wij willen het dak van onze vrijstaande garage vernieuwen. Momenteel liggen er eternite golfplaten op deze garage. Wij willen deze graag laten verwijderen + laten vervangen door metalen dakplaten. Dak van 75 m².

Vernieuwen dak wegens daklekkage

Lek dak. Klein dak moet vervangen worden. Schimmel op een van de slaapkamers, Kleine oppervlakte met platen.

Golfplaten vernieuwen op dak

Op bestaande garage nieuwe golfplaten leggen en oude golfplaten meenemen. Oppervlakte van maximaal 10 m².