Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak vernieuwen en isolatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak vernieuwen en isolatie plaatsen:

Asbest verwijderen op dak en vernieuwen dak

Wij hebben oude stallen en een kippenhok. Met asbestplaten als dak. Wij hadden deze graag laten verwijderen en als dit mogelijk is een nieuw dak op laten leggen. Ook op het huis moet een nieuw dak komen. Dak van de stallen is 140 m² en het dak van het kippenhok is 50 à 60 m². Heraanleggen met platen.

Nieuwe shingles op tuinhuis plaatsen

De shingels die op het dak van mijn tuinhuis lagen zijn door de laatste storm weggewaaid en losgekomen. Ook is de zijkant opgewaaid en ligt verschoven. Mijn tuinhuis is 4.6 m en de hoogte van mijn dak is 1.85 m.dus 8.51 m² per zijde. Vernieuwen van het volledige dak in hetzelfde soort shingles.

Afvoer plat dak vernieuwen

Ik denk dat er een lek is rond de afvoergoot. De goot vervangen.

Bakgoot vervangen door een hanggoot en afwerken dak

Ik wil mijn dakgoten vernieuwen . Momenteel zijn het bakgoten maar zou deze graag vervangen door hanggoten.Afwerken EPDM dak, EPDM is reeds geplaatst, randen dienen afgewerkt te worden. Dak : 86 m². Enkel afboording.

Leiendak vernieuwen

Ons dak moet totaal vervangen worden. Schade met storm: graag volledig vervangen van leien. Ook onderdak vervangen. Open bebouwing.

Dak vernieuwen en isolatie plaatsen

Volledige dak vernieuwen met de gepaste isolatie. Isolerende sandwichpanelen.

Schoorsteen met asbestpijp verwijderen + dakbedekking vernieuwen

Van het bijgebouwtje aan ons huis willen we zowel de oude, ongebruikte schoorsteen (met typische asbestpijp) verwijderen en het gat laten dichtmaken, als de dakbedekking vernieuwen. De huidige dakpannen zijn versleten en poreus. Tevens willen we het dak laten isoleren. Het bijgebouw grenst tegen de achterzijde van het hoofdgebouw en toegang hiertoe is enkel mogelijk via de garage.

Roofing herstellen of plat dak helemaal vernieuwen

Dak tuinhuis in roofing lekt en moet gerepareerd worden of eventueel een nieuw dak erop. De oppervlakte is 12 m².