Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak vernieuwen isolatie aanbrengen en zonnepanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak vernieuwen isolatie aanbrengen en zonnepanelen plaatsen:

Hellend dak herstellen

Ik zou graag mijn hellend dak vernieuwen. Het gaat om 2 keer 4 op 5 meter. Dit gaat dus over de voor en achterkant van de woning. Balken moeten hierbij opnieuw gestoken en ik zou joris ide platen (10cm dik) erop willen leggen. Afbraak ervan dient niet te gebeuren, dat doe ik zelf.

Hellend dak vernieuwen

Ik had graag het dak laten vernieuwen en het plaatsen van een of twee velux ramen. Het is een hellend dak, met een oppervlakte van ongeveer 80m², en ik zou er graag stalen dakplaten of dakpanplaten op wensen. In ons huidige dak is er geen asbest aanwezig.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil graag de garagebedekking uit asbest golfplaten laten verwijderen en nieuwe platen erop leggen. De garage is ongeveer 80 m² groot. 2e deel van de garage is gaan vliegen door de wind, dus ik zou heel het dak willen laten vernieuwen.

Zinkwerken aan dak uitvoeren

Zinkendakgoot vernieuwen , circa 6 meter met tweeaflopen in zink 8 cm vierkante buis te Voorzien.

Dak vernieuwen, isolatie aanbrengen en zonnepanelen plaatsen

Ons dak met een oppervlakte van ongeveer 120m² is van de jaren 80 en moet wellicht vernieuwd worden. In ieder geval moet de isolatie gemoderniseerd worden, willen we er zonnepanelen op plaatsen en moet er een extra velux in.

Dak tuinhuis vernieuwen

Het tuinhuis is 3x4 meter. Het dak is aan vervanging toe. Huidige dakbedekking: golfplaten met aan één kant een lichtdoorlaat met plastic platen.

Dak afwerken

Schimmelprobleem (klein oppervlak, gewoon in de hoek) in de slaapkamer wegens slechte afwerking van het dak. Ik zou graag iemand laten langskomen om het kernprobleem op te lossen zonder dat ik heel mijn dakgoot moet laten vernieuwen, indien dit mogelijk is.

Golfplaten koepeldak vernieuwen wegens stormschade

De storm heeft mijn golfplaten dak getild en moet nieuw dak op mijn houtkot achter in de tuin...en mijn houten afsluitpoort vooraan is ook omgewaaid...