Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak voorgevel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak voorgevel herstellen:

Corniche vervangen of herstellen bij hellend dak

Mijn corniche van pvc is door de storm beschadigd en deels gevallen. Zowel aan mijn voorgevel als achtergevel. Ik zou het graag helemaal willen vervangen.

Dak voorgevel herstellen

8 PVC Panelen van voorgevel dak weggewaaid.

Stormschade dak herstellen

1. 2 Veluxramen (binnenste gedeelte) vervangen 2. Voorgevel van 6m x 6m repareren 3. Eventueel laminaat van slaapkamer van 16m² vervangen 4. Dakgoot vervangen 5. Regenwater afvoer vervangen

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m

Dakgoten vervangen of herstellen

We merken sinds enkele weken dat er na hevige regen een waterspoor op de voorgevel te zien is, steeds op dezelfde plaats. Zelf kon ik geen lek of schade aan de dakgoot zien. Vorig weekend stelden we vast dat er op de slaapkamer, net onder dak en ter hoogte van de lek, schimmel op de binnenmuur verschijnt. We willen dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Reparaties aan dak uitvoeren

N.a.v hevige winden moeten we de volgende reparaties uitvoeren op ons dak: - Schoorsteen versterken/herstellen - Dakgoot voorgevel (vermoedelijk) volledig hernieuwen of herstellen. - nieuwe 'kap' van een luchttoevoer

Verzakte dakgoot herstellen

De dakgoot ( voorgevel) komt los aan ene kant. moet hersteld worden. Dakgoot in zink zakt. Woning met 2 verdiepingen. redelijk hoog. GLV verdieping 1 en verdieping + dak.

Hellend dak herstellen

Dak van ca. 92 m² (hellend en plat samen) (a) Er is één dakpan beschadigd geraakt, doordat er een asbestplaat van de buren op viel. Enkel de hoek is kapot, maar water kan insijpelen. Het dak is via een plat dak relatief makkelijk te bereiken. Op het platdak geraakt u eenvoudig via een (laag) raam. Dit moet zo snel mogelijk hersteld worden, bij voorkeur binnen de twee weken. (b) Er is een hoek van de voorgevel losgekomen en gevallen. De brandweer bevestigde dat er geen andere stukken los zitten. Hier zou u moeten kijken of er gevaar is voor waterinsijpeling. Een eventuele reparatie laat ik graag snel uitvoeren. (c) Graag een algemene inspectie van alle stukken dak, zowel plat, als hellend.