Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dak met zonnepanelen renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak met zonnepanelen renoveren:

Plat dak vervangen met isolatie

We wonen op een appartementsgebouw van twee appartementen. Het gebouw is van 1973 waarvan het dak nog nooit is vervangen. Het dak voldoet niet aan de nieuwe isolatienormen, dakranden zijn op vele plaatsen gebarsten en er zijn blaasjes op het plat dak. We zouden dus graag het plat dak vervangen zodat het voldoet aan de nieuwe (toekomstige) isolatienormen. Er is ook een lichtkoepel aan vervanging toe. Het plat dak moet ook in de toekomst zonnepanelen kunnen dragen.

Dak vernieuwen, isolatie aanbrengen en zonnepanelen plaatsen

Ons dak met een oppervlakte van ongeveer 120m² is van de jaren 80 en moet wellicht vernieuwd worden. In ieder geval moet de isolatie gemoderniseerd worden, willen we er zonnepanelen op plaatsen en moet er een extra velux in.

Dak met zonnepanelen renoveren

Graag had ik een nieuwe dak (20/30m²) laten plaatsen met zonnepanelen. Ik heb ook een plat dak dat dringend moet vernieuwd worden (20/30m²)! Daar kunnen eventueel ook zonnepanelen op.

Roofing plat dak vernieuwen

Een roofing plat dak van 29 m² vernieuwen. Er liggen reeds enkele lagen roofing op die verwijderd dienen te worden voordat de nieuwe laag erop komt. Tevens staan er nu 5 zonnepanelen op (zie foto's) deze moeten uiteraard terug geplaatst worden.

Bekleding platte daken herstellen

Rubberen bekleding op isolatie plat dak van herstellen. Plat dak van 7,5 op 4,5 meter. Ook het grote platte dak van 12 x 7 met zonnepanelen moet men de bekleding nakijken en eventueel herstellen.

Hellend dak herstellen

Nieuwe zwarte dakpannen op dak plaatsen. Geen idee van oppervlakte. Gaat ook zonnepanelen plaatsen.

Dak met asbestleien vervangen door vlakke pannen

Asbestleien op een plat dak vervangen door vlakke pannen. Geen idee van de oppervlakte. Er liggen zonnepanelen op het dak, die moeten blijven.

Daklekkage garage herstellen

Lek in het platte dak van de garage bestaat uit roofing en vanbinnen OSB platen. Ik denk dat het kom door het plaatsen van zonnepanelen. Ze hebben een aantal gaten moeten boren hiervoor.