Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen:

Dak van 2 tuinhuizen vernieuwen

De oude asbest golfplaten zijn versleten en beginnen te lekken. Deze moeten vervangen worden. Kan je deze vervangen door een ander soort dakbedekking? Het ene tuinhuis heeft een dak van 2 meter op ongeveer 7 meter (x2) het andere tuinhuis heeft een dak van 2 meter op ongeveer 5 meter (x2) er is ook nog een anex vuilcontainerhok met een verlenging van het tuinhuisdak met 1 meter op ongeveer 4 meter.

Tuinhuis voorzien van EPDM

Ons tuinhuisje van 3,5 m op 2.5m is nu voorzien van een doek die dienst doet als dakbedekking. Deze is gelijmd op het hout en nadien met een aluminium profiel vastgezet. Deze doek is los aan het komen waardoor het lekt in het tuinhuis (en het hout krom trekt door de vochtigheid). Graag hadden we hier een deftige oplossing voor. Dus geen doek meer maar proper met EPDM, zodat het tuinhuis lang meegaat. Het huisje is nu een klein jaar oud. Het zou jammer zijn als we volgend jaar al een nieuw moeten plaatsen. Gezien het lekt als het regent en het tuinhuisje is voorzien van elektriciteit is dit toch wel vrij dringend.

Dak tuinhuis vernieuwen

Het tuinhuis is 3x4 meter. Het dak is aan vervanging toe. Huidige dakbedekking: golfplaten met aan één kant een lichtdoorlaat met plastic platen.

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Dakbedekking losgeraakt en deels afgewaaid. Tuinhuis heeft puntdak. Oppervlakte dak 2x250cm bij 390 cm.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat enkel het dak van het tuinhuis opnieuw wil leggen. Door de storm zijn de shingles weggevlogen. Ook de platen onder de shingles zouden moeten vervangen worden. Het gaat over een dakoppervlakte van ongeveer 12 m².

Herstellen dak van tuinhuis en carport

Herstel tuinhuis. 2 houten zijbalken en deel dakbedekking - Terugleggen van 1 afdekplaat met rubberen band in de carport

Dak tuinhuis vernieuwen

Ik wil een nieuwe dakbedekking voor mijn tuinhuis. Het is een zadeldak met een oppervlakte van ongeveer 33 m². Graag een dakbedekking dat het minst gevoelig is aan mos. Oude bedekking haal ik zelf weg.

Herstellen of vervangen dak tuinhuis

Ons tuinhuisdak dient vervangen te worden, bestaat uit dak tuinhuis, dak bijgebouw tuinhuis én dakbedekking voor brandhout. Deze laatste dient vervangen te worden. Dak bijgebouw op onderliggend hout is aan het rotten. Hoekje groot dak oversteek waarvan een lat nat en rottende is. We zouden graag dak bovenop leggen en deel rottend hout vervangen. Hout met shingels.