Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen:

Herstellen dakbedekking een zijkant van tuinhuis

Langs de zijkant van het dak van het tuinhuis loopt het water binnen. Balk dient vervangen te worden.

Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen

Op bestaande dak nieuwe dakbedekking leggen op een tuinhuis van 3 op 3 meter.

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Ik heb een tuinhuisje waar de dakbedekking nu wel toe is aan vernieuwing . Graag had ik nu een betere en duurzame dakbekleding gekozen. Mijn tuinhuis is ingebouwd tussen 2 bestaande gebouwen waardoor het niet pas loopt. Ik heb 3 rechte vlakken en 1 schuinere kant.

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Shingles moeten vervangen op tuinhuis eventueel waterafvoer - bij voorkeur nieuw soort shingles. Puntdak. 4 op 4 ongeveer.

Dak van het tuinhuis, dakgoot en pannen herstellen

Volgende herstellingen dienen te gebeuren na stormschade: Enkele dakpannen opnieuw plaatsen dewelke zijn weggevlogen, een 5 tal. Afdekking omheining dewelke volledig afgerukt werd en beschadigd is. Doek vervangen voor zo een 12 lopende meter. Dakbedekking tuinhuis en afwerking volledig weggerukt en dus te herstelling, zo een 24 m². Beschadiging van afvoer dakgoot te repareren.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Vervangen van de dakbedekking (asfalt singles) van het tuinhuis,(dak gedeeltelijk weggewaaid door het stormweer van 10 maart)

Dak tuinhuis herstellen of vervangen

Mijn houten tuinhuis van 3x6m heeft een plat dak met rubber en kiezels erop. De rubber is aan de kanten losgekomen en er staat ook steeds water op na regen. Ondertussen sijpelt er water binnen langs 1 zijkant. Volgens mij moet de dakbedekking vernieuwd worden.

Leggen dakbedekking tuinhuis

De bedekking van mijn tuinhuis is weggewaaied door de rukwind. Ik zoek iemand om de nieuwe dakbedekking te leggen.