Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakdoorvoer maken in hellend dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakdoorvoer maken in hellend dak:

Dakdoorvoer maken in hellend dak

Installatie van een dakdoorvoer (hellend dak) voor de ventilatie van badkamer. Deze komt voorlopig op een zolderruimte (1ste verdieping onder het dak) uit. Vanuit deze zolderruimte moet de afvoerbuis aangesloten worden op een nog aan te brengen ventilatieschouwtje op het dak. Het een betreft een vrijstaande woning (type fermette), dak is heel makkelijk bereikbaar.

Dakdoorvoer maken

Ik ben aan het verbouwen en doe veel zelf. Maar nu zit ik met het volgende. Er zou een nieuw gat moeten gemaakt worden in ons plat dak voor de dampkap. Het gat moet 150 mm zijn en moet gemaakt worden in de roofing. Het zou wel zo snel mogelijk moeten gebeuren? Liefst binnen de week. Moest ik het misschien zelf kunnen zijn alle tips welkom en de materialen kan ik dan misschien bij jullie kopen. Als het lukt binnen de 2 weken voor een schappelijke prijs is dit ook ok. Foto ter beschikking.

Dakdoorvoer

Graag aanbiedingen voor het maken van een dakdoorvoer. Dak bestaat uit onderdak, leien, polytuil decra metalen dakbedekking. Dakhelling is 30 graden; dakgoot op 2. 5m hoog. Er moet dus een gat in gemaakt worden (ongeveer 2m vanaf dakgoot naar boven) en een loodslab-indekpan .