Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Daken voor garages plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Daken voor garages plaatsen:

Daken voor garages plaatsen

Het gaat over 4 misschien 5 garages allemaal buren naast elkaar.Er licht nu asbest golfplaten op en die willen we zelf verwijderen in overleg met de firma die het nieuwe dak erop gaat leggen daarom dat we een offerte willen krijgen. We willen Anti condens dakplaten. Ik zal je de maten geven per dak. Dak 1) 6800 x 6100. Dak 2) 4700 x 6100. Dak 3) 6200 x 6100. Dak 4) 6800 x 6100. Deze is nog niet zeker de maten zijn 5000 x 6100. Er komen nog latten bij waarop die platen zullen bevestigd moeten worden en dan de schroeven om de platen vast te schroeven en van 4 garages moeten nog de afwerk platen van de nokken bijkomen die staan tegen elkaar de buren tegen de onze. En de volgende buren ook.

Herstellen daken en dakgoot stormschade

De dakgoot langs de achterzijde moet vervangen worden door een nieuwe. Dit is een oude houten dakgoot. Lengte +- 14m. ook veel mosgroei langs de gevel. Er is stormschade aan het dak van onze garages. Daar is een bevestigingsplaat langs de zijkant losgekomen en zijn er enkele bakstenen van onder gevallen. Op het dak van onze veranda zijn er enkele pannen gebarsten en kapot. Dit dak zou hersteld/vervangen moeten worden. oppervlakte +- 30m³. Houten dakgoot afhalen en vervangen door een plastieken dakgoot. Dak in leien , aanbouw veranda.

Herstellen lekkage in golfplaten garagedaken

Licht hellende daken boven garages hebben lekkage door barsten in de golfplaten. Gaat om daken boven 2 garages.

Vervangen golfplaten van garage

Ik wil graag de golfplaten (asbest) van mijn garage verwijderen en vervangen. Het gaat om 1 garage(ongeveer 20m²) in een hele batterij aan garages (betonplaten garages met golfplaten dak uit jaren '60-70). De daken en dakgoten van de verschillende garages lopen in elkaar over.

Roofing vervangen op garages

Groene ( kleur) roofing plaatsen op platte daken van 33 garages.