Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot bekleden met pvc" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot bekleden met pvc:

Bekleden dakgoot in PVC

Bekleden dakgoot met PVC

Dakgoot met pvc bekleden

8 meter lange dakgoot aan voorgevel bekleden met witte pvc. Is nu een houten bekleding.

Kleine dakwerken uitvoeren

Rondom het dakraam enkele latten vervangen die versleten zijn. Hiernaast ook een nieuwe dakgoot in hout plaatsen aan de achterkant van de woning. Tot slotte ook een dakgoot van mijn stal bekleden.

Dakgoot bekleden met pvc

Ik wil een betonnen dakgoot laten bekleden met pvc. Het betreft een dakgoot van 7,5 m lang. Deze bevindt zich aan de voorkant van een half open bebouwing boven de eerste verdieping.

Dakgoot bekleden met trespa

Dakgoot bekleden met Trespa Ral 7016.

Bekleden dakgoot met pvc

Bekleden van 2 dakgoten aan voorzijde rijwoning, betreft 1 bakgoot en een kleinere dakgoot van dakkapel. Bekleding in pvc.

Dakgoot met trespa bekleden

Ik ben opzoek naar een aannemer die ervaring geeft om mijn oude dakgoot bekleding te vervangen door nieuwe , mijn interesse gaat momenteel uit naar duurzame trespa , in een taupe kleur. De aannemer moet in staat zijn om tussen de 8 a 11 m hoogte te werken . Ik vermoed ongeveer een 26 lopende meter uit te bekleden aan onze koppelwoning.

Dakgoot met Trespa bekleden

Ik wil graag de dakgootbetimmering laten vervangen. De dakgoot is ongeveer 12 meter lang (voor en achter = 24 meter in totaal) en ongeveer 30 cm diep. Aan de achterkant is een veranda waardoor het moeilijker is om de stellingen te plaatsen. Ik wil de dakgootbekleding graag laten vervangen door trespa (ivm onderhoudsvrij) in de kleur zwart.