Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot herstellen:

Dakgoten vervangen of herstellen

De dakgoot van mijn veranda watert niet goed af waardoor er aan 1 kant water blijft staan en dit begint te lekken. Dakgoot in Alu/PVC Dakgoot : lengte : 12 m

Lek in de dakgoot herstellen

Herstel van dakgoot vooraan die lekt in het midden.Dakgoot in zink buitenkant in PVC

Dakgoten herstellen

Wij zoeken een dakwerker voor het plaatsen van een nieuwe zinken dakgoot over een breedte van 5 meter en aanwerken van afvoer. Werken aan achtergevel (+/- 15m hoog).

Dakgoot herstellen

Ik wil graag het hout van mijn bakgoot laten herstellen/vervangen. Het betreft de linkerkant van een alleenstaand oud huis. Is ongeveer 8 meter. Als het mogelijk is, mag er ineens een bladvanger op. Ons huis staat onder een gigantische rode beuk. Dakgoot in zink.

Dakgoten herstellen

Ik heb een oude houten dakgoot van 6 meter lang. Ze lekt op de plaats waar de regenwaterpijp verbonden zit. En een gedeelte van de kunststof afdekplaten zijn afgewaaid. Deze zou gerenoveerd of vervangen moeten worden.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoothoek losgekomen. Water loopt binnen. Zinken dakgoot.

Lek in de dakgoot herstellen

Wij zijn dringend op zoek naar een dakwerker. Wij hebben namelijk een lek in onze dakgoot waadoor het water via de binnenmuur in de woning binnensijpelt. Dakgoot aan de achterkant van de woning.

Daklekkage herstellen

Bij regenval verschijnt er steeds een vochtplek op de garagemuur. Dakgoot overlegt met rubber. Nu op zoek naar een dakwerker om de lekkage te detecteren en te herstellen.