Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot herstellen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Graag had ik nieuwe dakgoot willen laten plaatsen. Nu hebben we drie jaren geleden er nieuwe roofing in laten branden, maar de bak zelf was nog goed genoeg. Nu is er aan de voorkant een grote plaat van afgevallen van een gevel die vijf meter breed is. Graag een nieuwe goot uit plastic.

Dakgoten vervangen of herstellen

Onze dakgoot is versleten. De houten afdekplaat over de ganse lengte (+/- 5m) is aan restauratie toe. Misschien vervanging, maar dat is moeilijk in te schatten (hoog rijhuis).

Dakgoot en regenpijp herstellen

Tijdens een van de stormen in februari is een deel van onze pvc dakgoot afgerukt door de wind. We hebben hierdoor ook waterschade in onze woning. Ik heb reeds contact opgenomen met onze verzekering om een tussenkomst voor herstelling maar ik wil deze nu niet gewoon enkel laten herstellen maarneen nieuwe regenpijp plaatsen. Samen met een andere regenpijp ook aan de achtergevel die ook aan herstelling toe is.

Lek in verandadak herstellen

Op drie plaatsen komt er bij regenval water naar binnen: regelmatig op één plaats ter hoogte van de dakgoot, af en toe op één plaats ter hoogte van de aanhechting aan het huis of op één plaats aan één van de draagbalken. De veranda is ongeveer 4 meter x 4 meter groot. Alvast één van de drie panelen lijkt wat te los te liggen (zodat het waarschijnlijk soms een beetje omhoog waait).

Dakgoot vervangen of herstellen

Dakgoot (PVC) herstellen, lekt en zorgt voor insijpelend vocht.

Dakgoot en zinkrand schouw herstellen

Dakgoot vooraan herstellen. Lekt ongeveer in het midden. Bij hevig regenweer is er ook een lichte insijpeling van regenwater in slaapkamer. Vermoedelijk is daar de oorzaak van de zinkrand rondom de schouw of schouw zelf.

Herstellen van dakgoot

Zinken binnenbekleding dakgoot herstellen, renoveren of vervangen zijn nogal verouderd. Afmetingen zijn 14m x 0.3m.

Herstellen pvc bekleding dakgoot

Herstellen van PVC dakgootbekleding. Latten zijn op 2 hoeken losgekomen en deels gaan vliegen. Vooral hoekprofielen.