Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot herstellen of vervangen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Momenteel is de dakgoot over ca 30 meter lekkend, en geeft wateroverlast binnenskamers. Bezien moet worden of er geheel nieuw zinkwerken moeten uitgevoerd worden, dan wel ook de houten constructie van de goot zelf.

Dakrand in pvc herstellen

Door een storm zijn de panelen van onze dakrand los komen te zitten. Dakgoot die bekleed is met PVC het randje voor vast te houden ook dit zou herstelt moeten worden. Stukje van vier meter.

Daklekkage herstellen

Een lek aan de dakgoot aan de hoek links en ook hoek rechts. De 2 hoeken te herstellen. Ik denk dat het bestaat uit zink en hout eronder.

Herstellen lekkende dakgoot in zink

Herstelling zinken lekkende dakgoten. Te herstellen. En mogelijks enkele andere kleine herstellingswerken.

Daklekkage herstellen

Lekkage afkomstig van de dakgoot. Geen problemen op het niveau van zolder/ dak. Er komt langs één kant van het huis water binnen, waardoor de binnenmuren beginnen te schimmelen en waterdruppels geven.

Nazicht dak en dakgoten herstellen en plaatsen van dakkapel

Ons hellend dak is met roofing bekleed en al een 15 tal jaar oud. Nazicht dak.We zitten met een lekkende dakgoot in hout langs de voorkant, en misschien ook insijpeling langs de achterkant. Bovendien willen we van een dakkapel langs de voorkant in plaats van de velux....

Betonrot herstellen dakgoot

Ik wil de betonnen dakgoot van mijn woning laten herstellen. Door het betonrot zijn er al wat stukjes afgebrokkeld.

Regenpijp herstellen

Regenpijp deze nacht langs voorgevel volledig losgekomen van gevel zonder aanwijsbare reden. Zou dringend moeten hersteld worden. Bij regen gaat alles vanuit de dakgoot rechtstreeks naar beneden komen