Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot en regenpijp herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot en regenpijp herstellen:

Dakgoot en regenpijp herstellen

Tijdens een van de stormen in februari is een deel van onze pvc dakgoot afgerukt door de wind. We hebben hierdoor ook waterschade in onze woning. Ik heb reeds contact opgenomen met onze verzekering om een tussenkomst voor herstelling maar ik wil deze nu niet gewoon enkel laten herstellen maarneen nieuwe regenpijp plaatsen. Samen met een andere regenpijp ook aan de achtergevel die ook aan herstelling toe is.

Vervangen golfplaten dak

Ik wil de oude golfplaten boven mijn koer laten vervangen door deze platen (of gelijkaardige van ander merk): zie bijlage. Ook nieuwe dakgoot aan dat dak en nog plaatsing regenton en regenpijp die moet verplaatst worden (zodat er geen regenwater meer naar de riolering gaat, maar alles naar regentonnen en insijpeling in bodem gaat). Ongeveer 5x5 m².

Herstellen van regenpijp

Onlangs was een stuk van mijn regenpijp door de hevige wind los geraakt. Zou het mogelijk zijn om die terug aan het huis te koppelen? Dakgoot van een verdiep.

Herstelling dakgoot + Aansluiting riolering

Aan de achterkant van onze rijwoning bevindt zich een zinken regenpijp die een lek vertoont op ongeveer 1m onder de grond. Dit lek zou gedicht moeten worden, alsook de regenpijp aan te sluiten op de riolering.

Dakgoot en regenpijp vervangen.

Dakgoot en regenpijp vervangen. Dringend gezien water via de spouwmuur binnenloopt.

Regenpijp plaatsen

Wij hebben een verstopte dakgoot, en we zouden indien mogelijk een regenpijp langs de straatkant laten plaatsen.Onze bovenste dakgoot zit verstopt, waardoor er vocht binnen komt, dit zou dus best zo snel mogelijk opgelost worden. Een dakgoot is 5 meter lang, en ongeveer 6 a 7 meter hoog, en de tweede, meest verstopte dakgoot zit een meter hoger en is maar een kleine 2 meter breed. Daarboven hebben we een nieuwe regenpijp nodig ; Momenteel loopt het water van de dakgoot aan de straatkant via een buis door mijn slaapkamer naar onze koer, maar ik heb ondertussen al een vergunning om een regenpijp aan de straatkant te plaatsen.

Regenpijp herstellen

Regenpijp deze nacht langs voorgevel volledig losgekomen van gevel zonder aanwijsbare reden. Zou dringend moeten hersteld worden. Bij regen gaat alles vanuit de dakgoot rechtstreeks naar beneden komen

Regenpijp aan voorgevel vernieuwen

Regenpijp (oud vierkant model) en gevelhaken afgebroken na stormschade. Graag offerte opmaken voor nieuwe regenpijp met eventueel bijkomend een vernieuwing van de ingemetselde dakgoot aan de voorgevel. Regenpijp van 8 m, PVC