Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot en regenpijp vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot en regenpijp vervangen:

Regenpijp herstellen en reiniging dakgoten

Regenpijp is losgeschoten van de dakgoot. Moet opnieuw worden bevestigd. Ook dakgoten te reinigen.

Dakgoten herstellen en reinigen

Achteraan afscherming dakgoot herstellen, het hout is hier rot. Ook wat plastiek te vervangen. Vooraan de regenpijp vrijmaken of herstellen.

Lekkende goot herstellen

We zijn op zoek naar een bedrijf die kan komen kijken wat er juist mis is met onze dakgoot die lekt. De dakgoot lekt aan de aansluiting met de regenpijp. Woning met 2 verdiepingen.

Regenpijp en dakgoot nakijken

bij onze woning die we 2 jaar geleden gekocht hebben, merken we op dat het water van de regenpijp niet lijkt weg te lopen, of toch niet volledig. Dus telkens blijft de grond nat aan mijn deur, waardoor er telkens vuiligheid blijft kleven. Ook heb ik gisteren opgemerkt met de hevige regenval , dat de dakgoot overliep.

Extra regenafvoerpijp plaatsen

Plaatsen van een extra regenpijp naar de grond. Dit op een dakgoot van een rijhuis op de tweede verdieping.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.

Regenpijp vervangen

Door de storm onlangs is de regenpijp afgerukt aan de straatkant. Er moet een nieuwe komen. Aansluiting aan dakgoot is op 12 meter hoogte. Lengte regenpijp is ca 3meter. Komt terecht in collector met dak van de buren.

Aansluiten regenpijp aan dakgoot

Graag de aansluiting van de regenpijp met de dakgoot herstellen. Het water loopt nu aan de buitenkant van de regenpijp naar beneden. Ook onderaan lijkt de dichting van de regenpijp met de grond niet goed meer.