Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot in zink plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot in zink plaatsen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot langs de achterkant van de gesloten woning (5 meter breed)moet vervangen worden. Dakgoot in zink.

Dakgoot in zink plaatsen

Plaatsen van zinken dakgoot van 5m80 met stormplank.

Lek in de dakgoot herstellen

Herstel van dakgoot vooraan die lekt in het midden.Dakgoot in zink buitenkant in PVC

Dakgoot herstellen

Ik wil graag het hout van mijn bakgoot laten herstellen/vervangen. Het betreft de linkerkant van een alleenstaand oud huis. Is ongeveer 8 meter. Als het mogelijk is, mag er ineens een bladvanger op. Ons huis staat onder een gigantische rode beuk. Dakgoot in zink.

Herstellen zinken dakgoot

De dakgoot van ons huis (in zink) is op sommige plekken in slechte staat. We hebben in een van onze kamers vochtinsijpeling en schimmelvorming op de muren, afkomstig door een scheur/lek in de dakgoot.

Nieuwe zink plaatsen in dakgoot

Graag had ik nieuwe zink laten plaatsen in mijn dakgoot ongeveer 7 meter lang dit om de schilderwerken te kunnen starten en de oude bedekking dringend vervangen moet worden.

Zinken dakgoot vervangen

Dakgoot (zink) lekt. Moet vervangen worden. Dakgoot : 9 m.

Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten

Het betreft enerzijds het reinigen van de dakgoot. (Kornis) Anderzijds ontbreekt er een zijkant van de kroonlijst waardoor de goot aan een kant lekt. Het betreft een kroonlijst van ongeveer 10m welke gemakkelijk te bereiken. (Straatzijde). Het gaat om 2 gesloten bebouwingen naast elkaar. Ook bij de aansluiting van beide woningen lekt de dakgoot. Mogelijks moet er hier een nieuw stukje zink geplaatst worden.