Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoot in zink plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoot in zink plaatsen:

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bakgoten varvangen. Links 11.8m en rechts 11.8m. Uitbreken bestaande zinken dakgoot. Afval afvoeren. Dakgoot in EPDM plaatsen. Tapbuis plaatsen. Dakrand in zink plaatsen. Afvoer diameter 80 in zink plaatsen. Betreft een open bebouwing van 1997.

Dakgoten vervangen of herstellen

Nieuwe dakgoot plaatsen. Graag zink of aluminium. Zijkant afwerken. Momenteel PVC dakgoot, niet diep genoeg en lekt. Het betreft 2x 20m en 2x 6-7m

Dakgoot vervangen

Ijzeren dakgoot aan voor- en achterzijde en zijkant van woning vervangen. Graag dakgoot in de vorm van een bakgoot in aluminium of zink of PVC. Betreft een lengte van ong. 30m. Aan achterzijde van huis komen 2 schuine daken bij elkaar.

Dakgoot in zink vervangen

Ik zou de dakgoten (zink) moeten vervangen. In totaal 50 m indien ik zo een interessante prijs zou krijgen, anders in fases. Best in zink?

Vervangen zinken dakgoot

Vervangen hanggoot in zink 8/12/8, lengte 7,15 meter, alsook 20 nieuwe haken te plaatsen.

Dakgoten vervangen

De dakgoot voorzijde is aan het loskomen. We zouden deze willen vervangen is pvc en/of zink. Gevelbreedte is 5m.

Dakgoten vervangen of herstellen

De voorgevel wordt nat onder de dakgoot (1e verdiep) bij regenval. Het is een dakgoot van ongeveer 9 meter lang en bestaat uit zink.