Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgootbekleding in pvc herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgootbekleding in pvc herstellen:

Dakgootbekleding in pvc herstellen

Dakgootbekleding (ongeveer 3 meter) is er af gevlogen voor een groot deel, heb onderdelen op kunnen rapen. Deze kunnen terug geplaatst worden?

Dakgoten vervangen of herstellen

Inspectie zinken dakgoten + vervangen huidige dakgootbekleding van met pvc afgedekt hout door alleen kunststofbekleding. Goten van zadeldak zijn kleine 10 meter en tweemaal kleine 5 meter lang

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

Op het gelijkvloers dient het plat dak van een uitbouw, waarvan de rand bekleed is met hout vervangen te worden door pvc. Afmeting afkasting van de uitbouw is ongeveer 6 lopende meter.

Vervangen van dakgootbekleding in hard schuim of pvc

Ik wil graag mijn dakgootbekleding vernieuwen . die is nu bekleed in pvc maar verouderd en los hangend. Hard schuim,pvc,of volk zijn een optie De goot is negen meter lang en aan beide kanten een afvoer . De dakgoot bevindt zich langs de rijbaan met voetpad en dan met een hoogte van ongeveer 6meter.

Dakgootbekleding pvc vernieuwen

Door de storm is een deel van de dakgootbekleding weggewaaid. We willen de hele dakgootbekleding rondom de woning laten vernieuwen. Het gaat om een pvc dakgoot van ongeveer 54 lopende meter.

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

1)Ik wil graag mijn houten dakgootbekleding laten overtrekken of vervangen door pvc . Ik woon in een bungalow uit de jaren 60. Er is ongeveer 60 lopende meter goot te vervangen . Het zinkwerk is nog prima in orde .

Herstellen / vernieuwen dakrand garage

De linker helft van de dakrand is losgekomen. We willen graag een prijs voor het verwijderen van de resterende dakgootbekleding aan de voorzijde van de garage . Terug bekleden van de dakrand met witte PVC, inox blind genageld. Wegvoeren van afbraakmaterialen. Afmeting ca. 5 meter. Pand is gelegen in Essen (station)

Pvc dakgootbekleding aanbrengen

Wij hebben een betonnen dakgoot en willen ze laten bekleden met pvc. Het gaat om 2 x ongeveer 10 m.