Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten en deel roofing vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten en deel roofing vervangen:

Dakgoten en deel roofing vervangen

Oude dakgoten verwijderen en vervangen door nieuwe. Dakgoten in innox en het gaat om een puntdak. Dakgoten : 6 m aan 2 kanten en één kleinere dakgoot. Zijkant in roofing aan de punt ook te vervangen.

Dakgoten vervangen of herstellen en ontmossen dak

Dakgoten en deel hout en plastiek vervangen en herstellen van bungalow. Dakgoten in plastiek. Eventueel ontmossen dak .

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstelling aan de dakgoot, voorgevel. Een deel van de beschermende plastic is losgekomen en afgebroken, de houten balk eronder ligt nu bloot, over een lengte van de zo'n 2m.

Dakgoten vervangen of herstellen

Deel van de omlijsting van de dakgoot is losgekomen met de storm. Dakgoten in plastiek. Lengte 2 m

Dakgoten vervangen of herstellen

Mijn goot is van pvc en een deel is van de plaats verdwenen. Ik wilde het repareren.

Dakgoten vernieuwen

Vernieuwen van dakgoten vooraan aan het huis. Nu is er lekkage ter hoogte van de bakgoot. dakgoten deel in hout en plastiek. Nu te vervangen door zinken dakgoot.

Optrekken van het dak

We willen het dak langs beide kanten optrekken zodat de muur hoger komt. Langs 1 van de 2 kanten willen we een soort van dakkapel maken zodat we op zolder ook een mezzanine kunnen inbouwen. Door het schuine dak is hier nu geen plaats voor. Idealiter zouden we het hele dak (of grootste deel) langs die kant willen ombouwen tot plat dak. De kant die niet aangepast wordt heeft zonnepanelen. Isolatie mag geplaatst worden en de dakgoten mogen gereviseerd worden. Indien prijs meevalt willen we ook onze veranda laten herdoen zodat ipv plastieken dag dit een plat dak met licht tunnel wordt.

Herstellen lekkage dak-vernieuwen zink en dakgoten

Heb enkele lekkages aan mijn hellend dak en heb diverse mogelijkheden gelezen en weet niet goed wat mogelijk zal zijn. Het regent binnen op 2 verschillende plaatsen. Nieuwe pannen, deel pannen vervangen, overzet dak ? Zink vernieuwen en de dakgoten vernieuwen is dringend moet zeker gedaan worden. Graag advies hierover en prijsofferte.