Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten herstellen:

Dakgoten herstellen of vervangen

Vervangen of repareren van bestaande dakgoten wegens lekkage. Koppelwoning met leien dak, dakgoten met pvc aan de buitenkant en mogelijks zink binnenin. Gaat om een 20 lopende meter.

Dak van de veranda en dakgoten herstellen

Door de storm van vorige zondag is 1 dakpaneel weggevlogen. Het gaat om doorschijnende golfplaten. Ook is de dakgoot hierdoor stuk en de afvoer van het hoofddak is eveneens verdwenen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Deel van de omlijsting van de dakgoot is losgekomen met de storm. Dakgoten in plastiek. Lengte 2 m

Dakgoten vervangen of herstellen

Door de storm is er zondag de pvc bekleding van de dakgoot aan de voorkant van mijn woning afgewaaid, daar ik deze woning verkocht heb moet dit zo vlug mogelijk hersteld worden.

Herstellen dak veranda

Wegens de storm van gisteren 10 maart , moeten er verandaplaten en rubber en dakgoten vervangen worden. 4 Platen zijn er weggewaaiid en 1 plaat gescheurd. Polycaronaatplaten. 3,5 m L .

Dakgoten vervangen of herstellen

Er zijn 2 binnenmuren met vochtproblemen. 1 aan de voorzijde in een hoek. 1 aan de achterzijde, daar is de dakgoot versleten. Ik heb een schuin dak. Dakgoten uit PVC

Dakgoten vervangen of herstellen

BAKGOOT 6m lengte , 45cm tussen de dakhelling 25cm hellend op dak onder de pannen en voorkant vertikaal 12cm,4cm en ronding voorkant, kleine RETOUR utieinde en AFVOER. Woning van de jaren 74. Goten uit zink.

Dakgoten vervangen of herstellen

Mijn goot is van pvc en een deel is van de plaats verdwenen. Ik wilde het repareren.