Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten:

Dakgoten vervangen of herstellen

de woning is een laagbouw in bungalow stijl met een dakgoot op 3 meter hoogte. het is een bakgoot die moet afgebroken worden en een nieuwe hanggoot plaatsen met de nodige afwerkingen. 18m ong in totaal l-vorm - 5mbreed 10.5m (lange kant) 9m (korte kant) Het is een puntgevel.

Dakgoten vervangen of herstellen

We wonen in een herenhuis. We hebben een lek aan de gevelkant van het huis. Deze lek komt van het uitstekend stuk (dakgoot?) van onze schuin dak. Onze gevel is ongeveer 6 meter.

Dakgoten vervangen of herstellen

De voorgevel wordt nat onder de dakgoot (1e verdiep) bij regenval. Het is een dakgoot van ongeveer 9 meter lang en bestaat uit zink.

Dakgoten vervangen of herstellen

De pvc plaat dat het hout rondom de dakgoot beschermd is door hevige rukwinden losgekomen & eraf gevallen. Wij hebben dus een nieuwe beschermlaag nodig. Dit is enkel aan de gevelzijde van het huis. Deze heeft een lengte van ongeveer 5 meter.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bekleding dakgoot is weggewaaid. Verrotting eronder is nu zichtbaar. Beschadigde goten vervangen en andere goten nakijken.

Dakgoten herstellen en herbekleden

Dakgoot vooraan onder het hellend dak is lek. De bekleding is in metaal. Ook de buitenbekleding moet gerepareerd of vervangen worden.

Dakgoten herstellen en schilderen

Er is een lekkage op de binnenmuur ter hoogte van de dakgoot achter het huis, dus we zouden graag de dakgoot laten herstellen. Deze heeft een lengte van 4 meter. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in het laten schilderen van de behuizing van de dakgoot aan de voorkant. Deze dakgoot is niet lek.

Dakgoten vervangen of herstellen

Momenteel is de dakgoot over ca 30 meter lekkend, en geeft wateroverlast binnenskamers. Bezien moet worden of er geheel nieuw zinkwerken moeten uitgevoerd worden, dan wel ook de houten constructie van de goot zelf.