Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten reinigen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten reinigen:

Dakgoten reinigen

Dakgoot reinigen en plastieken dakgoot errond plaatsen. Dakgoot 4 m of 4m50.

Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten

Het betreft enerzijds het reinigen van de dakgoot. (Kornis) Anderzijds ontbreekt er een zijkant van de kroonlijst waardoor de goot aan een kant lekt. Het betreft een kroonlijst van ongeveer 10m welke gemakkelijk te bereiken. (Straatzijde). Het gaat om 2 gesloten bebouwingen naast elkaar. Ook bij de aansluiting van beide woningen lekt de dakgoot. Mogelijks moet er hier een nieuw stukje zink geplaatst worden.

Dakgoten herstellen en reinigen

Achteraan afscherming dakgoot herstellen, het hout is hier rot. Ook wat plastiek te vervangen. Vooraan de regenpijp vrijmaken of herstellen.

Dakgoot reinigen

Graag had ik als syndicus de dakgoten van een appartementsgebouw willen laten reinigen. Het gaat om 2 x 16 meter dakgoot (voor- en achterkant). Het gebouw is twee verdiepingen hoog. Dakgoten : zink

Dak reinigen - Nettoyer toiture

Tuiles flammées ,villa fermette. Toit au nord. Nettoyer toiture et gouttières, démoussage de toiture. Dak en dakgoten onderhouden - noordgericht dak.

Reinigen van +/- 55 meter aan dakgoten

De goten rondom een vrijstaande woning met piramidedak dienen te worden vrijgemaakt door het weghalen van losliggende stukken mos welke van het dak zijn gekomen. Totale gootlengte +/- 55 meter op een hoogte van 5 meter. Dak is goed bereikbaar via een ladder. Geen herstellingen nodig. Geen urgente job.

Dakgoten reinigen

Ik wil graag de dakgoot laten reinigen aan de straatkant en de achterkant van de woning. Het gaat om een rijwoning.

Dak reinigen en coaten

Zijn nu bezig met de woning aan het renoveren. In de maand april dient het dak gereinigd te worden. Het is een dak met betonnen dakpannen.Dak Ongeveer 120 m². dakgoten in zink zijn nog goed. Reinigen van dak met hogedrukreiniger en dan een "soort silicone" opleggen tegen mos.