Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten vernieuwen:

Dak renoveren

De renovatie bestaat uit 2 delen. Deel 1 is een nieuw puntdak met onderlaag, dakgoten, dakkapel vernieuwen + verplaatsen klein velux. Daarbij komen er ook 2 nieuwe veluxen in het puntdak van formaat 140 op 90cm. Houtstructuur moet wel behouden blijven. Dakpannen zijn zwarte pottelberg, antraciete regenafvoerbuis vooraan en achteraan. Afwerk panel goten en dakkapel (1 op 2 meter). Totale oppervlakte van het puntdak is ongeveer 4,5 hoog op 6 breed. Deel 2 bestaat uit het plaatsen van een nieuw platdak met de afmeting van 36 vierkante meters. Het platdak dient ook geïsoleerd te worden met volgens EPB eisen en afgewerkt met EPDM rubber.

Vernieuwen van dakgoten

Vakman nodig om mijn dakgoten te vernieuwen.

Hellend dak plaatsen

Voor dakbedekking, onderdak, panlatten, muurplaat verplaatsen/aanpassen voor een betere doorloop, dakgoten vernieuwen en isolatie. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 40m². Eventueel een Velux dakkapel (166 op 209 cm) aan de voorzijde en een Velux dakserre (248 op 267 cm) aan de achterzijde plaatsen.

Dak vernieuwen

Vervangen van onderdak,dakpannen,oversteken en dakgoten. Zadeldak circa 250 m².

Dak tuinhuis vernieuwen

De shingles op het dak van mijn tuinhuis zijn versleten. En staan vol mos. Dus er moeten nieuwe singles op. Maar tevens dienen de dakplaten die daaronder liggen ook aan minstens één zijde vernieuwd te worden (waterinsijpeling). Daarna dakgoten terug aanbrengen.

Dakgoten vernieuwen

Dakgoten van 2x9 meter lang voorzien van nieuwe epdm. Woning is 2 verdiepingen hoog

Dakgoten vervangen of herstellen

Ik zou graag al de dakgoten laten vernieuwen en de kroonlijsten mee laten vervangen. Dakgoten nu in zink. Kroonlijsten in PVC. Verschillende stukken : 6 tal m vooraan en achteraan 2 m.

Vernieuwen van betonnen goten

Vernieuwen van goten in beton. Stukken van 1 m en 20 cm diepte). Betonnen dakgoten.