Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten vervangen:

Dakgoten vervangen

Twee dakgoten van ongeveer elk 14,5m plus 4 afvoerbuizen van ongeveer 4,0m lang zijn aan vervanging toe.Nu staan er zinken goten; Terug met zink.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten herstellen, corniche panelen door wind losgekomen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten zijn aan vernieuwing toe. Scherp hellend dak. Dakpannen gecementeerd. Zinklaag nog grotendeels intact. Vooral hoeken zijn kapot. Volledige vernieuwing gewenst. Materiaal overeen te komen.

Dakgoten en deel roofing vervangen

Oude dakgoten verwijderen en vervangen door nieuwe. Dakgoten in innox en het gaat om een puntdak. Dakgoten : 6 m aan 2 kanten en één kleinere dakgoot. Zijkant in roofing aan de punt ook te vervangen.

Dakgoten vervangen

Dakgoot vervangen in aluminium dakgoot

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lek in mijn dakgoot, ik vermoed een goot van zink met, waarvan er een gatje in de naad zit. De plek is moeilijk bereikbaar want deze lek is boven mijn afdak anders keek ik even met de ladder.

Dakgoten vervangen of herstellen

Door de je hevige regenval van de voorbije dagen. Is er door de dakgoot water door de spouwmuur naar binnen gelekt op verschillende plaatsen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Het is een rijhuis. De dakgoot vooraan en achteraan het huis dient te worden hersteld. Dakgoten met roofing. Dakgoten zeker 5 m. Dakgoten afgewerkt met hout en met plastiek vooraan. Woning met 1 verdiepîng en zolder.