Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten vervangen of herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten vervangen of herstellen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Met het stormweer is de onderkant van de dakgoot weggeblazen (van een plat dak) dit zou hersteld moeten worden. foto's zijn ter beschikking voor een duidelijker beeld

Dakgoten vervangen of herstellen

Bij thuiskomst op 9 februari stelden we vast dat de storm de bardage van onze dakgoot (type bakgoot) aan de tuinzijde had losgerukt. Verschillende elementen lagen verspreid in onze tuin en de servitudeweg naast ons huis. Het betreft een gevelbreedte van 12 meter en nazicht dakgoot voorgevel eveneens...

Dakgoten vervangen of herstellen

Ik heb vochtopbouw in een van de muren en het lijk te komen door een probleem met mijn dak of de dakgoten.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot vervangen of herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Zinken dakgoten lekken aan de hoeken. Herstelling of vervanging is nodig.

Dakgoten vervangen of herstellen

de woning is een laagbouw in bungalow stijl met een dakgoot op 3 meter hoogte. het is een bakgoot die moet afgebroken worden en een nieuwe hanggoot plaatsen met de nodige afwerkingen. 18m ong in totaal l-vorm - 5mbreed 10.5m (lange kant) 9m (korte kant) Het is een puntgevel.

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstellen van lekkage dakgoot gesloten bebouwing. De dakgoot is 6m lang en er hangt condens aan, dus weet niet 100% zeker of het over een lekkage gaat.

Dakgoten vervangen of herstellen

We wonen in een herenhuis. We hebben een lek aan de gevelkant van het huis. Deze lek komt van het uitstekend stuk (dakgoot?) van onze schuin dak. Onze gevel is ongeveer 6 meter.