Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakgoten vervangen of herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakgoten vervangen of herstellen:

Dakgoten vervangen

We zouden onze goot van 8 meter lang en 4 meter lang willen vervangen tijdens verplichte sluiting horeca. Liefst een vast goot.

Dakgoten vervangen

De dakgoot voorzijde is aan het loskomen. We zouden deze willen vervangen is pvc en/of zink. Gevelbreedte is 5m.

Dakgoten vervangen of herstellen

Graag had ik nieuwe dakgoot willen laten plaatsen. Nu hebben we drie jaren geleden er nieuwe roofing in laten branden, maar de bak zelf was nog goed genoeg. Nu is er aan de voorkant een grote plaat van afgevallen van een gevel die vijf meter breed is. Graag een nieuwe goot uit plastic.

Dakgoten vervangen of herstellen

Onze dakgoot is versleten. De houten afdekplaat over de ganse lengte (+/- 5m) is aan restauratie toe. Misschien vervanging, maar dat is moeilijk in te schatten (hoog rijhuis).

Huidige dak door een nieuw geïsoleerd dak vervangen

Huidige dak verwijderen en vervangen door een nieuw geïsoleerd dak en dakgoten. Het dak meet ongeveer 100m². Graag zou ik ook weten wat de meerprijs is voor een 2-tal extra veluxen. U levert alle materialen. De kepers zijn heel nog goed.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot los voorkant en achterkant van huis

Dakgoten vervangen of herstellen

De afvoer van de dakgoot (straatkant) is vermoedelijk verstopt waardoor er water binnensijpelt. Dakgoot reinigen en zo nodig herstellen. Nazicht dakgoot achterkant

Dakgoten vervangen of herstellen

Met het stormweer is de onderkant van de dakgoot weggeblazen (van een plat dak) dit zou hersteld moeten worden. foto's zijn ter beschikking voor een duidelijker beeld