Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakisolatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakisolatie plaatsen:

Onderdak en isolatie plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een onderdak en eventueel voorzien van dakisolatie, de dakpannen zijn nog in goede staat.

Dakisolatie plaatsen

Klein appartementsgebouw (een 70 m²) te isoleren. Dakisolatie aan te brengen. Plat dak van een appartementsgebouw met 3 verdiepingen.

Dak isoleren en dakvensters steken

Wij zouden graag dakisolatie, vloerisolatie & dakvensters willen plaatsen op onze zolder (wordt omgevormd tot slaapkamer).

Nakijken daklekkage en dakraam plaatsen

Bij hevige regenval of slagregens is er aan de zijkant van het dak een lek waardoor er schade is aan het plafond in de living. Dit lek moet opgelost worden + nakijken dakisolatie + event plaatsen dakraam.

Leien dak vervangen door pannen , onderdak plaatsen en veluxraam plaatsen

Wij heb een leien dak met asbest liggen. D Deze zijn versleten en moeten vervangen worden door natuur leien of pannen. Op het dak staan twee dakkapellen die moeten vervangen worden door velux ramen. Het is een hoornbomen dak met een living die een viertal meter vooruit springt, waardoor daar ook een keelgoot is. De grootte van het dak is tussen de 290 en 300 vierkante meter (liefst nameten) Het dak is plaatselijk redelijk geïsoleerd, maar de zoldervloer is goed geïsoleerd waar nodig is. Dus dakisolatie hoeft niet maar een onderdak wel.

Dakisolatie vervangen, Velux plaatsen en afwerking in Gyproc

Ik wil graag een zolderkamer/mezzanine afwerken. - oude isolatie vervangen door nieuwe conforme isolatie. - winddicht, dampscherm etc - plaatsen nieuwe Velux in het dak - het dak afwerken met gyproc

Dak isoleren en onderdak plaatsen

We willen dakisolatie plaatsen, mogelijk is onderdak ook nodig. We willen ook een check laten doen of er asbest is in de zolder en garage (de rest van het huis is grondig gerenoveerd geweest).

Dak renoveren

Volgende werken : -plaatsen dakisolatie -vervangen van pannen of plaatsen pannenpanelen -schouwen verwijderen ( zijn niet meer nodig) -vervangen oude dakgoot (indien mogelijk zonder oversteek) Afmetingen huis : bij benadering 8 x 8m