Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkapel en dakramen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkapel en dakramen plaatsen:

Dakkapel en dakramen plaatsen

Plaatsen van 2 dakramen en 1 dakkapel met een terras aan.

Dakkapel plaatsen

Er liggen momenteel 2 dakramen op die dienen vervangen te worden door 2 andere platte glazen dakramen van 240x120cm. Dakbedekking is PVC.

Dakramen en dakkapel plaatsen

Het gaat over een bestaande woning die gezet is voor 1960, waarbij we zelf geen weet hebben van enige dakwerken in het verleden. Hoewel het leiendak in goede staat lijkt te zijn, een onderdak heeft en een dampscherm. Wij zouden graag twee dakramen, of één dakraam en één dakkapel willen laten zetten. Een (ongebruikte) schoorsteen verwijderen en het dak isoleren. Hierbij willen we ons graag laten bijstaan door een professional met ervaring die ons ook kan helpen met het aanraden van hoe alles aan te pakken.

Dakramen plaatsen

Er dienen op onze zolderverdieping 5 dakramen geplaatst te worden. 4 dakramen met ongeveer de afmetingen van 130 cm x 100 cm en één dakraam van 75 x 100 cm. Verder dienen de huidige drie ramen boven vervangen te worden. Waaronder één raam in de dakkapel. We verkiezen ramen met als buitenmateriaal aluminium en binnenkant hout.

Nieuw hellend dak met dakramen en dakkapel plaatsen

We zouden graag ons dak willen vernieuwen voor kant als achterkant van ons huis , graag hadden wij ook drie dakramen er in en ook een dakkapel langs de achterkant van huis.

Hellend dak renoveren en isoleren

Isolatie, pannen en dakramen te vervangen. Mogelijks ook balken. In optie een dakkapel plaatsen. Ongeveer een 80m² in pannen.

Leien dak vernieuwen

Dak moet volledig worden vernieuwd, bij voorkeur met leien. Werken houden ook in: verwijderen huidige dakpannen + schoorsteen + dakkapel + inwerken 4 dakramen + verwijderen 2 dakgoten + aanbrengen nieuwe dakgoten (hout en/of zink) + isoleren.

Prefab dakkapel plaatsen en twee dakramen

We wensen een dakkapel te plaatsen van ongeveer 6,5 meter op 1,5 meter hoog met 3 ramen in. Gebruik materiaal : kunststof. Liefst prefab. Langs de andere kant van het dak hebben we 2 standaard dakramen nodig.