Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkapel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkapel plaatsen:

Dakkapel plaatsen

een schuin dak +/_ 45° willen wij 2 dakkapellen van 3m breed en 2 dakkapellen van 2,5m breed waar wij nu eigenlijk ramen van 2m br en 1m h hebben voorzien. Het gebouw loopt in een H structuur dus 2 dakkapellen in de ene vleugel en 2 dakkapellen in de andere vleugel. in het verbindingsstuk tussen beide vleugels is 12 meter. aan beide zeiden van het verbindingsstuk hadden we graag een uitbouw van 9m lengte. nog geen rekening houden met ramen daarin moeten wen nog met onze architecten verder bekijken.

Dakkapel plaatsen

Aan de achterkant van ons huis waar onder de dak nu 3 ruimtes zijn (2 slaapkamers en 1 badkamer), zouden ze ofwel 2 dakkapellen (enkel voor slaapkamers) of 1 doorlopend over de volledige brede van een dak willen plaatsten. Gevel is 11,5 breed.

Fakman plaatsen in dakkapel

Dakpan uithalen, gat in onderdak boren, fakman met kapje voor ventilatie uitstoot plaatsen in dakkapel van badkamer. 1e verdiep.

Dakkapel maken in zinken dak en velux plaatsen

Bestaand zinken dak moet uitgebreid worden met een dakkapel en velux dakraam.

Dakkapel plaatsen

Graag hadden we de kamer van mijn dochter op zolder vergroot en verlicht met de plaatsing van een dakkapel. Die moet er komen in een dak uit dakpannen. Voorlopige afmetingen ongeveer 3 meter breed, maar dat staat nog niet vast.

Dak renoveren

De renovatie bestaat uit 2 delen. Deel 1 is een nieuw puntdak met onderlaag, dakgoten, dakkapel vernieuwen + verplaatsen klein velux. Daarbij komen er ook 2 nieuwe veluxen in het puntdak van formaat 140 op 90cm. Houtstructuur moet wel behouden blijven. Dakpannen zijn zwarte pottelberg, antraciete regenafvoerbuis vooraan en achteraan. Afwerk panel goten en dakkapel (1 op 2 meter). Totale oppervlakte van het puntdak is ongeveer 4,5 hoog op 6 breed. Deel 2 bestaat uit het plaatsen van een nieuw platdak met de afmeting van 36 vierkante meters. Het platdak dient ook geïsoleerd te worden met volgens EPB eisen en afgewerkt met EPDM rubber.

Hellend dak plaatsen

Voor dakbedekking, onderdak, panlatten, muurplaat verplaatsen/aanpassen voor een betere doorloop, dakgoten vernieuwen en isolatie. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 40m². Eventueel een Velux dakkapel (166 op 209 cm) aan de voorzijde en een Velux dakserre (248 op 267 cm) aan de achterzijde plaatsen.

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 2,30 breed. Ik weet natuurlijk niet welke afmetingen allemaal mogelijk zijn. We bespreken dit graag met de vakman.