Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkapel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkapel plaatsen:

Dakraam - dakkapel plaatsen

Ik heb een hellend dak met pannen. Ik zou twee slaapkamers op de eerste verdieping willen renoveren die nu velux hebben. Ik wil een dakkapel voor deze kamers. Ik ben geïnteresseerd om prijzen per gewonnen volume te vergelijken. De twee slaapkamers hebben een totale lengte van 8 meter met 2m schuine breedte.

Dakgoot repareren dak vervangen dakkapel herstellen

Dakgoot repareren. Ze lekt op een 3-tal plaatsen . Reparatie of nieuwe dakkapel plaatsen . Eventueel te bekijken: vervangen volledige dak 100m².

Dakkapel plaatsen

In juni verhuizen wij naar een woning die we gekocht hebben. Nu zijn we echter aan het denken om een dakkapel te laten plaatsen waardoor we extra ruimte krijgen in de zolderkamer.

Vernieuwen van hellend dak

Hellend dak, 45°; 65m2; 10,5m totale hoogte. Kepers intact. Pannen en pannenlatten te verwijderen. Nieuw te plaatsen; onderdak, dampfolie, isolatie, pannenlatten en pannen volgens warm dak methode. Ook te plaatsen 4 Velux GPU M06. Dakkapel renoveren met EPDM en nieuwe PVC siding (3m x 3m).

Dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een dakkapel kan plaatsen/uitbouw (5 m) breed). Op het 3de verdiep. Afwerking met zink opstaande naad.

Dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel, ter vervanging van een smalle 1 ramige kapel, +- 80 cm breed. Op de 2de verdieping ve appartementsblok, penthouse. We zouden deze graag verbreden tot 3 ramen van +- in totaal 2,5 tot 3 m., breedte, met een hellend pannendak. Moet exact dezelfde uitstraling hebben als de overige dakkappellen, volgens de normen vh gebouw. Materialen zijn, ramen in hout, zwart gespoten, dubbel glas, in kleine ruitjes onderverdeeld, en buitenkant ook in teakhout, naturel. Kleine afgeronde rode pannen. Gebouw is 8 jaar oud.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen van ongeer 4 meter. Het dak is van riet en daarin moet een moderne dakkapel geplaatst worden.

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel plaatsen. dakkapel van 3,5 m lengte op 2 m hoog, uitsprong van 2 m. Dak bestaande uit klassieke pannen. Nu een veleux te vervangen door dakkapel.