Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkapel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkapel plaatsen:

Dakkapel plaatsen

Zou vraag een dakkapel laten plaatsen op het achterdak. Kapel moet ongeveer 410 cm breed zijn en komt op een pannendak. Materiaal twijfel ik nog over, dus overleg is mogelijk.

Dakkapel plaatsen

Wij hebben momenteel geen raam op onze zolder. Graag mogelijkheden bekijken voor een dakkapel (normaal model).

Dakkapel en dakramen plaatsen

Plaatsen van 2 dakramen en 1 dakkapel met een terras aan.

Dakkapel plaatsen

Er liggen momenteel 2 dakramen op die dienen vervangen te worden door 2 andere platte glazen dakramen van 240x120cm. Dakbedekking is PVC.

Dakkapel plaatsen

Ik heb een hellend dak maar is de ruimte is redelijk groot en ik zou er graag een volwaardige kamer van maken misschien door het plaatsen van een dakkapel.

Dakkapel plaatsen

Prive woning, waar we graag op het zadeldak een dakkapel wensen te plaatsen. Bij benadering, vermoed ik dat deze ongeveer 2m x 2m zal zijn. Materialen waarmee afgewerkt wordt, is in overleg (geen idee van de mogelijkheden).

Hellend dak herstellen

De oversteken laten renoveren en nieuw lood rond de schouwen en dakkapel willen plaatsen. Oversteken in hout.

Nazicht dak en dakgoten herstellen en plaatsen van dakkapel

Ons hellend dak is met roofing bekleed en al een 15 tal jaar oud. Nazicht dak.We zitten met een lekkende dakgoot in hout langs de voorkant, en misschien ook insijpeling langs de achterkant. Bovendien willen we van een dakkapel langs de voorkant in plaats van de velux....