Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkapellen bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkapellen bekleden:

Dakkapellen bekleden

Wij willen graag onze dakkapellen opnieuw laten bekleden met kunststof. Het oude materiaal is reeds verwijderd en de dakkapellen zijn reeds geïsoleerd. Enkel de bekleding moet nog geïnstalleerd worden. De dakkapellen bevinden zich aan de straatkant en de tuinkant. Ze zijn 4m lang en ongeveer 1.5m hoog. Er staan ramen in die bijna de volledige breedte innemen met een stuk van ongeveer 30 cm tussen de 2 ramen. Op de bovenkant van de dakkapellen moet nog roofing gelegd worden.

Leien met asbest vervangen van een villa

Alleenstaande villa met een schuin puntdak en enkele dakkapellen. De huidige bedekking zijn leien met asbest. Dakbedekking te vervangen en eventueel met isolatie te bekleden.

Dakkapellen bekleden met duurzaam materiaal

Momenteel moeten wij onze dakkapel elke 3 jaar schilderen. We zouden de houten platen graag vervangen door duurzamer materiaal, zodat we enkele jaren gerust zijn. De dakkapel bevindt zich aan de noordkant van het huis. Qua oppervlakte zou er ongeveer 4,8 vierkante meter bekleed moeten worden. Het is een klein project maar kan, mits een goede offerte, eventueel uitgebreid worden naar een iets groter project. De buren in de straat zijn ook op zoek naar een betere dakbekleding. De dakkapel is volledig geïsoleerd, dus het is enkel voor de juiste bekleding.

Dakkapellen bekleden en isoleren

Het gaat over 2 dakkapellen, één langs de voorzijde van het huis, één langs de achterzijde, die nu bekleed is met houten planken van 50 jaar geleden en niet geïsoleerd (rest van het dak is wel geïsoleerd) het is niet hoog, maar gewoon op de eerste verdieping, je raakt er makkelijk bij met een niet al te hoge ladder Oppervlakte te bekleden is 15 vierkante meter.

Hellend dak isoleren, renoveren en bekleden van zadeldak

Gewoon zadeldak, nu zijn het normale pannen, 2 dakkapellen, deze moeten ook bekleed worden langs de zijkanten, graag prijs voor platte pannen of natuur of rubber leien( iets in die aard) Oppervlakte :120 m². Pannen, Leien, Andere

Dak vernieuwen en isolatie plaatsen

Onze driegevelwoning zouden we graag van een nieuw leien dak voorzien. Tevens zouden we de bekleding van de dakkapellen -nu plastic latten- willen laten vervangen door dezelfde leien en ze tevens laten isoleren. Ook de roofing van het dak van het platte dak van de kapellen zou moeten vervangen worden en het dak geïsoleerd. De twee schoorstenen zouden we ook willen laten bekleden met dezelfde leien en het driehoekige puntgedeelte van een zijgevel. Onze buurman, wiens dak aan het onze grenst, wil geen werken laten doen.

Dakherstelling

Oude pannen wegnemen en isolatie en nieuwe pannen leggen 2 schouwen opmetsen 2 dakkapellen zijdelings isoleren en bekleden met hout

Afbreken van bestaande dakbekleding, ...

Afbreken van bestaande dakbekleding, plaatsen van nieuw onderdak, vernieuwen dakgoten, vernieuwen dakbekleding met pannen, bekleden van goot, bekleden van dakkapellen.