Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkapellen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkapellen plaatsen:

Overzetdak plaatsen

Vanwege een recent lek in ons dak wat zo ongeveer 150m² bedraagt met 4 dakkapellen en met stenen dakpannen. We willen graag een overzetdak laten plaatsen. Er is geen asbest aanwezig.

Dakkapellen plaatsen

Plaatsen van 2 dakkapellen van elks 4.5m.

Dakgoten vervangen, lood vernieuwen en roofing plaatsen

3 hanggoten verwijderen en nieuwe plaatsen met slab en sierkralen. Lood aan de onderkant van 3 dakkapellen vernieuwen. Solins verwijderen en plat dak stofvrij maken, aanbrengen polyester roofing toplaag met leislag. Indien nodig vernieuwen tapgaten, terugplaatsen solins in opgaande muur en afkitten.

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen plaatsen van 8,2 meter breed . we gaan binnen 5 maanden beginnen bouwen

Twee dakkapellen plaatsen

Ik zou over aan beide zijden een dakkapel van 8 meter willen laten plaatsen. Elke dakkapel zal 3 kamers overspannen, die elk een venster moeten hebben die open gaat.

Dakkapellen plaatsen

2 nieuwe dakkapellen van +/- 5 meter breedte in dubbel glas plaatsen

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel plaatsen aan de zuidkant (tuinkant) waar nu 3 kleine dakkapellen staan . 1 dakkapel van 9 meter: We willen graag de 3 dakappellen door 1 grote dakkapel vervangen: Eentje van 9 meter breed, die deels 2 slaapkamer bestrijkt en de hele badkamer in het midden. Het mag polyester zijn, maar we willen dat het past met het huis en dachten bv zelf aan een schuin dak boven de dakkapel Op het dak moeten nog 2 zonnepanelen voor de zonneboiler komen: 2 panelen van 2x1 meter. Misschien eentje op het originele dak, en eentje op het nieuwe schuin dakkapel dak We hadden ook graag ingebouwde rolluiken laten plaatsen.

Herstellen van nok en dakkapellen

Op een aantal plaatsen is het cement onder de nokpannen uitgevallen. Van de dakkapellen is er 1 waarvan beide eind-vorsen moeten vervangen worden. Het gaat om dus om herstellingen aan 5 dakkapellen en de nok van het dak.