Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Bestaande dakkapellen te vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bestaande dakkapellen te vervangen:

Bestaande dakkapellen te vervangen

Vakman voor de vervanging van een bestaande dakkapel aan de voorzijde naar 2 nieuwe aan weerszijde van de huidige ( dient dicht gemaakt te worden met recuperatie van dakpannen). Er dienen ook 2 oude aan de achterzijde vervangen te worden. -hoogrendementsbeglazing -vliegenraam -ingebouwd zonnescherm

Asbest verwijderen en vervangen

Ik wil een heel kunstleien dak (uit de jaren zestig, dus asbest) laten verwijderen door een erkende of gekwalificeerde firma en vervangen door vlakke keramiekpannen, oppervlakte ongeveer 330 m2, inclusief 6 dakkapellen. Tevens een schouw te verwijderen en dakgoten te vervangen. Gebinte nog in goed staat en niet te vervangen. Alle materiaal door dakwerker te leveren.

Dakgoten vervangen, lood vernieuwen en roofing plaatsen

3 hanggoten verwijderen en nieuwe plaatsen met slab en sierkralen. Lood aan de onderkant van 3 dakkapellen vernieuwen. Solins verwijderen en plat dak stofvrij maken, aanbrengen polyester roofing toplaag met leislag. Indien nodig vernieuwen tapgaten, terugplaatsen solins in opgaande muur en afkitten.

Leien met asbest vervangen van een villa

Alleenstaande villa met een schuin puntdak en enkele dakkapellen. De huidige bedekking zijn leien met asbest. Dakbedekking te vervangen en eventueel met isolatie te bekleden.

Asbest leien verwijderen van groot dak met dakkapellen

Het bestaande dak van een alleenstaande woning met asbest leien en vijf dakkapellen zou moeten vervangen worden. Het dak is 240 m². De asbestleien vervangen rest is nog heel goed.

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel plaatsen aan de zuidkant (tuinkant) waar nu 3 kleine dakkapellen staan . 1 dakkapel van 9 meter: We willen graag de 3 dakappellen door 1 grote dakkapel vervangen: Eentje van 9 meter breed, die deels 2 slaapkamer bestrijkt en de hele badkamer in het midden. Het mag polyester zijn, maar we willen dat het past met het huis en dachten bv zelf aan een schuin dak boven de dakkapel Op het dak moeten nog 2 zonnepanelen voor de zonneboiler komen: 2 panelen van 2x1 meter. Misschien eentje op het originele dak, en eentje op het nieuwe schuin dakkapel dak We hadden ook graag ingebouwde rolluiken laten plaatsen.

Herstellen van nok en dakkapellen

Op een aantal plaatsen is het cement onder de nokpannen uitgevallen. Van de dakkapellen is er 1 waarvan beide eind-vorsen moeten vervangen worden. Het gaat om dus om herstellingen aan 5 dakkapellen en de nok van het dak.

Dakkapel plaatsen

We bezitten over een klassiek zadeldak met aan beide kanten een dakkapel. Een of beide dakkapellen zouden uitgebreid worden of vervangen worden door grotere modellen, die afhankelijk van de prijs de volledige breedte van het huis zouden aannemen (+/- 10m).