Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkoepel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkoepel herstellen:

Dakkoepel herstellen

Dakkoepel herstellen of vernieuwen.

Herstellen dak veranda, dakkoepel en dakgoot

Er is door hevige winden wat schade aan mijn huis en ik wil via verzekering werken om alles terug in orde te maken. Schade aan het dak van mijn veranda, aan een dakkoepel, dakgoot is afgebroken en platen die aan het huis waren bevestigd zijn ook afgebroken .

Dakkoepel te herstellen

2 lichtkoepels van een opslagplaats kapot door storm. Dit is gebeurd bij de opslagplaats van een firma. Lengte 2 à 3 dalen weg. Ladders beschikbaar.

Dakkoepel herstellen of vervangen

Dakkoepel herstellen is gebarsten het lekt. Dakkoepel boven de traphal.

Herstellen van dakkoepel

Dakkoepel lekt bij hevige regen. Het gaat om dubbel glas. Maar het is vermoedelijk niet het glas zelf. Toegang tot dak langs buiten is makkelijk.

Herstellen of vervangen van koepel

Dakkoepel lekt bij hevige regen er is ook condensatie graag herstelling indien mogelijk of vervanging dakkoepel.

Lichtkoepel herstellen

Graag wil ik een dakkoepel / lichtkoepel van 2 m op 2 m laten herstellen. Het glas zelf is nog intact, maar bij regenweer druppelt de regen binnen. Vermoedelijk kan dit gedicht worden zonder het glas te vervangen? Er is een stelling nodig om het werk te kunnen uitvoeren aangezien de koepel zich op 5 m hoogte bevindt.

Herstellen van dakkoepel

Is het mogelijk om een bestaande dakkoepel te herstellen? Het plexiglas was stuk door een hagelbui. Is dat plexiglas vervangbaar? Foto's zijn beschikbaar