Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkoepel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkoepel plaatsen:

Lichtkoepel te plaatsen

Vervangen dakkoepel 116X116CM, gebouw met 3 verdiepingen. Koepel op plat dak, te bereiken via ladder vanuit het gebouw. Koepel zal langs buiten met een touw naar boven moeten gehaald worden.

Plat dak en dakkoepel vervangen

Ik wil graag het plat dak van 18 m² vervangen en laten herleggen zodat het water afloopt naar achterkant van het huis ipv naar voorkant. De dakkoepel is ook aan vervanging toe en zou ik dan graag in het midden van de ruimte plaatsen. N

Dakkoepel plaatsen

Bij de renovatie van onze keuken wensen wij graag meer lichtinval te creëren door het plaatsen van een lichtkoepel in het plat dak van de achterbouw (waarin de keuken zich bevindt). Het platte dak bestaat uit een houten constructie en roofing dakbedekking. Plafondhoogte van de keuken is 220 cm. Uitbraak van de keuken en het plafond gepland in tweede helft van januari 2019.

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen een nieuwe dakkoepel plaatsen van +- 3m op 1,5m. Vakman moet het materiaal regelen.

Wegwerken dakkoepel en plaatsen van zwevend plafond met verlichting

Dakkoepel (4,6m x 2,0) in woonkamer, het plat dak is aan de buitenzijde al volledig dichtgemaakt maar er moet nog van binnenuit boven de glazen onderwanden (2,8 m x 1,1m) geïsoleerd worden binnen. Tevens dienen de glazen onderwanden verwijderd te worden en het gat dicht gemaakt worden. Dit dan gevolgd door het plaatsen van een zwevend plafond met verlichting (type te bespreken, electriciteit reeds aanwezig boven de glazen onderwanden)

Lichtkoepel plaatsen in plat dak

Een modern afgewerkte dakkoepel in een bestaand plat dak plaatsen. De koepel moet ongeveer een vierkante meter zijn. Het dak is zonder stelling te bereiken. De koepel moet ook een isolerend vermogen hebben. Liefst nog in oktober te plaatsen.

Lichtkoepel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een bestaande dakkoepel (1mx1m) kan vervangen, gezien de huidige niet meer goed aansluit op de omkadering. Ik ben ook op zoek naar verduisteringsmogelijkheden bij de nieuwe dakkoepel.

Lichtkoepels plaatsen

We hebben in de living een dakkoepel van 93 op 202cm. Deze zouden we graag vervangen door een dakkoepel die open kan en waarbij een zonneweringssysteem zit.