Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakkoepel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakkoepel plaatsen:

Dakkoepel plaatsen

Bij de renovatie van onze keuken wensen wij graag meer lichtinval te creëren door het plaatsen van een lichtkoepel in het plat dak van de achterbouw (waarin de keuken zich bevindt). Het platte dak bestaat uit een houten constructie en roofing dakbedekking. Plafondhoogte van de keuken is 220 cm. Uitbraak van de keuken en het plafond gepland in tweede helft van januari 2019.

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen een nieuwe dakkoepel plaatsen van +- 3m op 1,5m. Vakman moet het materiaal regelen.

Wegwerken dakkoepel en plaatsen van zwevend plafond met verlichting

Dakkoepel (4,6m x 2,0) in woonkamer, het plat dak is aan de buitenzijde al volledig dichtgemaakt maar er moet nog van binnenuit boven de glazen onderwanden (2,8 m x 1,1m) geïsoleerd worden binnen. Tevens dienen de glazen onderwanden verwijderd te worden en het gat dicht gemaakt worden. Dit dan gevolgd door het plaatsen van een zwevend plafond met verlichting (type te bespreken, electriciteit reeds aanwezig boven de glazen onderwanden)

Lichtkoepel plaatsen in plat dak

Een modern afgewerkte dakkoepel in een bestaand plat dak plaatsen. De koepel moet ongeveer een vierkante meter zijn. Het dak is zonder stelling te bereiken. De koepel moet ook een isolerend vermogen hebben. Liefst nog in oktober te plaatsen.

Lichtkoepel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een bestaande dakkoepel (1mx1m) kan vervangen, gezien de huidige niet meer goed aansluit op de omkadering. Ik ben ook op zoek naar verduisteringsmogelijkheden bij de nieuwe dakkoepel.

Lichtkoepels plaatsen

We hebben in de living een dakkoepel van 93 op 202cm. Deze zouden we graag vervangen door een dakkoepel die open kan en waarbij een zonneweringssysteem zit.

Isolerende dakkoepel plaatsen

Ik heb 2 piramidevormige daken, met hierop een dubbelwandige koepel. Wij vermoeden dat we veel warmte verliezen door deze koepels, en we zouden deze willen laten vervangen door een hoog-isolerende nieuwe piramidevormige koepel. Het zou tevens meegenomen zijn moest deze nieuwe koepel in de zomer de zonnestralen weerkaatsen. Verwijderen van de oude, en plaatsingen van de nieuwe koepel dient dus ook te gebeuren. De koepel is vierkant van basis: +- 1. 6m*1. 6m.

Isolatieplaten en dakkoepel plaatsen

Kan op een bestaand dak afgewerkt met leien een dak geplaatst worden bestaande uit geïsoleerde dakpan platen. Oppervlakte van het dak is ongeveer 48 m². Dit is een zadeldak met veluxen. Graag ook een koepel plaatsen voor plat dak.