Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Daklekkage aan dakkapel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Daklekkage aan dakkapel herstellen:

Daklekkage aan dakkapel herstellen

Lek in het dak plat dak boven een uitbouw. De zijkant moet opnieuw gemaakt worden van de dakkapel, alsook nieuwe isolatie.

Daklekkage detecteren

Water is binnengedrongen via ons dakkapel met plat dak. Water kwam binnen via ons plafond gedeelte en het raam die aan de kapel gelegen is. Ook heeft onze plakker een vermoeden dat er vocht aanwezig is in onze keuken en weigert momenteel de muur te plakken.

Daklekkage herstellen

Het dak heeft een dakkapel en langs de raam in het dakkapel lekt het het is een oud dak we willen dit laten herstellen omdat dit een verborgen gebrek is in onze koop overeenkomst. In de toekomst komt er een nieuw dak maar voorlopig nog niet.