Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Daklekkage verhelpen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Daklekkage verhelpen:

Daklekkage verhelpen

Een belletage woning - het dak is een 10 jaar geleden vervangen. Heb op 2 plaatsen kleine lekken tijdens felle regenbui opgemerkt.

Daklekkage verhelpen

Een lek ter hoogte van de schoorsteen, vochtige plekken op plafond badkamer.

Daklekkage verhelpen

vochtplekken op de muur, komt waarschijnlijk door lek in de dakgoot of afvoerbuis?

Daklekkage verhelpen

Na een hevige stortbui stond er een plas water in mijn slaapkamer van waar kan en kon ik niet achterhalen, muren zijn droog waarschijnlijk ergens tussendoor gesijpeld maar om na te kijken zou ik parket vloerbekleding moeten verwijderen.

Daklekkage verhelpen

Na hevig regenval is er water binnengestroomd via de dakkoepel op het dak van de badkamer. Hierdoor vochtige muren, verwrongen houten binnendeur en enkele schimmelplekken (tijdens de lek waren we op verlof en we konden de ruimte dus niet luchten). Tevens willen we goede oplossing voor betere verluchting in de badkamer (bv. koepel die nu vast is, toch op een manier open en dicht of andere wijze van verluchting).

Daklekkage verhelpen

Nazicht lek aan dak. is een pannendak en gedeelte roofing. Vocht in een kamer, ongeveer 60 cm breed.

Daklekkage verhelpen

Leien dak. Water komt binnen tegen de schouw . Gevolg vochtig gyproc plafond.

Daklekkage verhelpen

Door de storm van gisteren liep mijn dak stormschade op en sijpelde de regen binnen op de bovenste verdieping. vanuit de tuin zie ik een loszittend stuk ter hoogte van de dakgoot. gezien de weervoorspellingen voor de komende dagen zou dit asap moeten hersteld worden.