Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Daklekkage verhelpen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Daklekkage verhelpen:

Daklekkage verhelpen bij schoorsteen

Door de storm en veel regen is er een deel van de schoorsteen gebroken (die niet meer gebruikt is, het is gesloten) en komt het veel water door het dak. In de zolder is de muur al beschadig en is er een grote lek. Het kan zijn dat ook op andere plaatsen van de dak nog meer schaden zijn.

Daklekkage verhelpen in hellend dak

Ik krijg op 2 plaatsen druppels binnen en vermoed dat dit van mijn hellend dak komt. Heb hier vroeger ook mee te maken gehad maar dit is 2 jaar opgelost geweest. Sinds de stormen is het probleem terug.

Daklekkage verhelpen aan schoorsteen

Lood vervangen rond schoorsteen

Daklekkage verhelpen

Lek in platdak ter hoogte van verluchtingstoevoer. Dakbedekking bestaat uit trocal.

Daklekkage verhelpen

geen probleem in deze kamer gehad, maar sinds enkele weken staat er vocht en nu met hevige regen en storm is er al schimmelvorming. Huis wordt verhuurd, dus zou dit zo snel mogelijk willen oplossen. Vermoedelijk een probleem met de dakgoot, verstopt of defect...

Daklekkage verhelpen

2 buitenmuren hebben vocht plekken (elk +/- 1 m²). Waarbij onduidelijk is of een afloop verantwoordelijk is of iets anders. Dakterras (houtwerken) waaronder we vochtplekken hebben dus probleem zit bij het dak. Niet duidelijk of het van de roofing komt of de dakgoten.

Daklekkage verhelpen

Ik ben mijn woning aan het renoveren, in de badkamer heb ik last van vocht en schimmel. Vocht is ook zichtbaar het verdiep eronder alsook bij de buren. Het is voor mij moeilijk inschatten van waar het vocht komt. Dit kan zowel van het plat dak zijn als de 'naad' tussen de 2 woningen. Totale oppervlakte van de schade weet ik niet.

Daklekkage verhelpen

Door overvloedige regen is er water onder het EPDM geraakt. De verf op het plafond is beginnen afschilferen. Onder die EPDM zit er ook isolatie waar ook vocht bij geweest is. Voor ik het plafond herschilder wil ik eerst het dak laten herstellen. Oppervlakte van de waterschade weet ik niet echt vanbuiten.