Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Daklekkage verhelpen in overgang tussen daken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Daklekkage verhelpen in overgang tussen daken:

Daklekkage veranda verhelpen

Wij zitten met wat vochtinsijpeling aan het dak van onze veranda. max. hoogte is +- 3 m. Deels pvc deels dakpan. Aan hoek van aan de aanbouw.

Daklekkage verhelpen

Er sijpelt water door het plafond van het gelijkvloers. Waarschijnlijk komt het door het terras op de eerste verdieping dat er net boven ligt.

Daklekkage verhelpen

Lekkage in plat dak. Water komt binnen in de keuken.

Daklekkage verhelpen

Lekkage aan de afloop van het plat dak doorheen de spouwmuur. Ik zou graag de roofing vernieuwen oppervlakte van ongeveer 2 m² op bestaande roofing en loodplaten plaatsen achtergevel over een lengte van ongeveer 5 meter. Waar de lekkage zit moet dichtgemaakt worden.

Daklekkage verhelpen

De oorzaak moet eerst gezocht worden alvorens we het plafond laten herstellen. We zitten met een aantal schimmelplekken plafond slaapkamers en de slaapkamer is ongeveer 9m². We hebben een hellend dak en een aantal dak panelen zijn verschoven misschien ligt het daaraan.

Daklekkage verhelpen

Heden heb ik last van een waterlek ter hoogte van mijn plat dak. Mijn woning is een open bebouwing en boven de keuken en een stuk van de leefruimte is er een plat dak. De woning is 10 jaar oud, maar ik sukkel al enkele jaren met een waterlek dat vermoedelijk via de waterkering op het plat dak zijn weg naar het pleisterwerk in de keuken en de leefruimte vind. Onlangs het plat dak onder water gezet en ben bijna 100% zeker dat de roofing niet lekt. Vorig jaar de muren waterdicht laten maken zonder resultaat. Dus bij deze denk ik dat er in de achtergevel op verdiep en/of de overige 3 (lage) muurtjes op het plat dak een probleem is. De woning is opgetrokken in een nieuwe gevelsteen.

Daklekkage verhelpen bij schoorsteen

Door de storm en veel regen is er een deel van de schoorsteen gebroken (die niet meer gebruikt is, het is gesloten) en komt het veel water door het dak. In de zolder is de muur al beschadig en is er een grote lek. Het kan zijn dat ook op andere plaatsen van de dak nog meer schaden zijn.

Daklekkage verhelpen in hellend dak

Ik krijg op 2 plaatsen druppels binnen en vermoed dat dit van mijn hellend dak komt. Heb hier vroeger ook mee te maken gehad maar dit is 2 jaar opgelost geweest. Sinds de stormen is het probleem terug.