Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakpannen en dakgoten vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakpannen en dakgoten vervangen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten zijn aan vernieuwing toe. Scherp hellend dak. Dakpannen gecementeerd. Zinklaag nog grotendeels intact. Vooral hoeken zijn kapot. Volledige vernieuwing gewenst. Materiaal overeen te komen.

Dakpannen en dakgoten vervangen

Ik wil de huidige pannen van mijn zadeldak laten vervangen door gelijkaardige. Oppervlakte dak: +/- 145 m². Dakgoten -2 X 12 m- dienen eveneens vervangen te worden. In de goten dient een net/draadwerk te komen om te verhinderen dat mussen onder de pannen geraken. Panlatten en dakplaten zijn nog in prima staat. De zoldervloer is eveneens geïsoleerd.

Vernieuwen zadeldak

Wij willen ons zadeldak vernieuwen inclusief plaatsen van velux ramen en isolatie alsook nieuwe dakgoten. Het geraamte is nog in orde. Halfopen bebouwing. Dakpannen. Gebinte zou nog in orde moeten zijn.

Dakuitbouw met dakkapel

We gaan het dak uitbouwen boven de garage + dakkapel in de zolder voor extra ruimte om trap te laten bovenkomen ipv via zolderluik. Zou volledig in houtconstructie zijn. Plan van de architect bijna finaal. Er komt in totaal: extra bureau, extra badkamer en uitbreiding zolder tot extra kamer. Ook dakpannen en dakgoten vervangen.

Dak vernieuwen

Vernieuwen Zadeldak van ongeveer 100 m². De draagconstructie moet gedeeltelijk vernieuwd worden (kepers, nokbalk), tevens plaatsen van een nieuw onderdak en nieuwe dakpannen. Graag hadden we ook 2 nieuwe veluxen(1m x 1m) voorzien in het dak. Ook moeten er 2 dakgoten voorzien worden van telkens 10 m lang.

Herstellen van dakgoten en regenpijpen en dakpannen leggen

Ik zoek iemand om het dak na te kijken. De goten en regenpijpen moet men herstellen of vervangen aangezien ons regenwater niet goed weg loopt. Ook moet men een aantal dakpannen vervangen. Het gaat om een hellend dak.

Hellend dak renoveren

Wij willen het dak vernieuwen met name nieuwe dakpannen, 2 velux dakvensters en de dakgoten. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 60 m². Er is momenteel een lek dat gedicht moet worden. Binnenin zit er reeds isolatie maar er moet mogelijks nog isolatie bijkomen, dit te bespreken met de vakman.

Plat dak renoveren zonder isolatie en dakgoot herstellen

Na het verwijderen van het vals plafond, is er waterschade vastgesteld en een plaats waar de roofing doorgezakt is. Boven op de roofing is er een hellend dak met dakpannen. De roofing zal hier waarschijnlijk volledig moeten vervangen worden. (25 m²) Bijkomend: vooraan het huis moet de dakgoot gerepareerd worden. Bij regen, loopt die over. Bij de bakgoot ontbreken er ook latjes. (Nazicht van alle dakgoten gewenst :) ) De oppervlakte van het dak plus/minus 25 vierkante meter Met roofing.