Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuw dakpannen of leien goten vernieuwen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw dakpannen of leien goten vernieuwen of vervangen:

Nieuw dakpannen of leien + goten vernieuwen of vervangen

Pannen moeten vervangen worden door nieuwe pannen of leien. Er is geen lekkage maar de pannen zijn visueel niet meer ok. Tevens moeten de bakgoten hersteld worden of volledig verwijderd en vervangen door gewone goten. Het is een eenvoudig schilddak met enkel een schouw. Het is een woning zonder een verdiep. Oppervlakte dak 150 à 200 m².

Dak renoveren

130 m² dakpannen , 27 meter zinken dakgoten + oversteek afwerken in hout. Leien dak momenteel - moet vervangen worden.

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²

Vervangen leien dak door dakpannen en isoleren

Hellend dak 200 m² leien vervangen en isoleren.

Vervangen zadeldak en herplaatsen veluxen

Voor het vervangen van een zadeldak 120 m². Het gebouw is 8 m breed en 10 m diep,+/- 120 m². De werken omvatten, Het afbreken van bestaande dakbedekking in leien, inclusief schrijnwerk. Plaatsen nieuw zadeldak, inclusief onderdak, met goedkope Pottelberg rode dakpannen Vernieuwen kroonlijsten: 2*8m Herplaatsen van 5 bestaande velux-ramen, 1 m op 1 m. , manueel openen.

Asbest leien dak verwijderen en nieuw dak plaatsen

De bestaande asbest leien dienen verwijderd en vervangen door een nieuw onderdak + isolatie + dakpannen dak. Op het dak staan ook zonnepanelen. Deze dienen eerst verwijderd te worden. Tevens dienen de zonnepanelen terug geplaatst. Het ganse dak. Oppervlakte ken ik niet direct. Omtrek is 14 op 17 van het huis.

Dak volledig vernieuwen

Oud leien dak vervangen ( leien weghalen, onderdak plaatsen) nieuwe dakpannen plaatsen. Dakgoot herschilderen. Zadeldak plus soort van toren. Oppervlakte kan ik moeilijk inschatten.

Nieuw hellend dak te plaatsen

- Afbraak leien dak asbest - mogelijk nieuwe balken - isolatie - opmetsen schouw - 4 kleine dakkapelletjes, plaats genoeg om te werken er is wel een aangebouwde veranda Oppervlakte (bij benadering) : 240m2 Dakpannen te plaatsen