Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakpannen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakpannen plaatsen:

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.

Dakpannen plaatsen

Dakpannen terugleggen. Niet zeker van materiaal maar zijn wel oude dakpannen. Er zijn er op het zicht slechts 3 los maar kan zijn dat er nog veel meer zijn.

Hellend dak herstellen

Nieuwe zwarte dakpannen op dak plaatsen. Geen idee van oppervlakte. Gaat ook zonnepanelen plaatsen.

Dak vernieuwen garage

Ik wil de bestaande eternit platen op de garage in de tuin (afmetingen 6,5m x 14 m) verwijderen, daarna het bestaande gebouw vernieuwen en een nieuw dak, licht hellend, terug plaatsen met geïsoleerde dakplaten, met profiel van dakpannen.

Bourgondische tegelpannen plaatsen op tuinhuis

Ik wil mijn dakpannen op mijn tuinhuis leggen. Afmeting is ongeveer 20m². Het gaat om bourgondische tegelpannen.

Dakpannen rechtleggen en nok afwerken

Het pannendak is net vernieuwd maar de pannen liggen niet recht. Op zoek naar een dakwerker om dit correct te plaatsen. Hiernaast moet men ook de nok afwerken.

Plaatsen van drie dakramen

Ik zoek iemand met ervaring in het plaatsen van drie dakramen afmetingen: max 95 cm breedte en ongeveer 150 cm hoogte. Materiaal dakraam nog niet beslist, liefst pvc of hout (afhankelijk van de prijs). Alle dakramen komen in één zolderkamer terecht. Op het dak liggen standaard dakpannen.

Overzetdak plaatsen

Vanwege een recent lek in ons dak wat zo ongeveer 150m² bedraagt met 4 dakkapellen en met stenen dakpannen. We willen graag een overzetdak laten plaatsen. Er is geen asbest aanwezig.