Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakpannen vervangen en isolatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakpannen vervangen en isolatie plaatsen:

Dakpannen en veluxen vervangen

Ik wil graag het hele pannendak laten vervangen ook de veluxen (3 stuks) moet vervangen worden de maat is 114/118. Het dak is ongeveer 120 m² groot. Op het dak liggen 22 zonnepanelen die terug geplaatst moeten worden.

Dakpannen vervangen

Het vernieuwen van een dak. Het betreft een hellend dak, breedte gevel ongeveer 9 m. Vervangen van de bestaande dakpannen door keramische/gebakken dakpannen.

Houten omranding dakraak vervangen

Infiltratie op een dakraam gedeeltelijk te herstellen. De omranding van het dakraam (hout) is vochtig en zou hersteld moeten worden. Dit gaat om een hellend dak met dakpannen.

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Dakpannen vervangen en isolatie plaatsen

Hellend dak van ong. 100m² met zwarte matte pannen renoveren. Dak isoleren. Nieuwe dakpannen leggen. Bedoeling is dat dak hetzelfde uitzicht behoudt, dit is verplicht in deze buurt. Het betreft een woning uit de jaren '60.

Dakpannen vervangen

Vervangen van dakpannen op hellend dak van ong. 60m². Momenteel Terracotta standaard dakpannen. Graag platte donkere dakpannen.

Huidig dak afbreken en nieuw dak plaatsen

Dak afbreken en nieuw dak met dakpannen plaatsen. We willen zonnepanelen leggen en dus vermoeden we dat het dak niet sterk genoeg meer is. Normaal enkel de pannen vervangen. Momenteel sneldek, oppervlakte onbekend.

Hellend dak vernieuwen met dakpannen

Te vervangen dak van ongeveer 160 m², momenteel bezet met asbesthoudende leien van voor 1990. In de plaats moet men kleine, zwarte dakpannen op het dak leggen.