Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakplaten herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakplaten herstellen:

Dakplaten van de veranda herstellen of vervangen

Schade opgelopen aan de panelen van de veranda, een groot aantal panelen zijn vooraan losgerukt. Alle panelen moeten eigenlijk opnieuw op zijn plaats worden bevestigd en ook moeten er overal nieuwe dichtingen worden geplaatst.

Dakplaten herstellen

Dak van ongeveer 25m² van de werkplaats achterin de tuin herstellen, hier zijn enkele eternit platen af, nieuwe plaatsen.

Hellend dak herstellen

Zinken dakplaten moeten dringend nagekeken en waar nodig hersteld+definitieve oplossing waterinsijpeling veluxraam bij sterke wind en regen.

Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten

Veranda met Reynaerts Aluminium : vervangen polycarbonaat dakplaten zonwerend 32 mm 3 stuks 1000 X 4410 , 32 mm 1 stuk 900 X 4410

Verandadak herstellen

Plaatsen van 8 dakplaten op veranda. Platen lengte 3m46 br 90,5 cm; verzekering vraagt offerte.

Nieuwe metalen platen op dak tuinhuis plaatsen en onderdak herstellen

Het dak van een tuinhuis, 12 m², herstellen door nieuwe metalen dakplaten te plaatsen Onderdak is in hout, bedekt met een asfaltlijst, eventueel vervangen indien nodig.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

De dakplaten van onze veranda zijn aan vervanging toe (gescheurd en of beschadigd). Het betreft hier om 9 platen : opaal van 16 mm dikte en 3m lang breedte gemeten tussen de spanten : 2 x 107 (plaat 105 ? ) 1 x 112 (plaat 110 ? ) 6 x 122 (plaat 120 ? ) In een van de platen moet een doorvoer van de dampkap voorzien worden

Herstellen van lekkend verandadak

Er is waterinsijpeling op 2 plaatsen aan 2 profielen van het aluminium veranda dak. Op zoek naar een vakman die dit kan herstellen of de dakplaten te vervangen.