Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakraam dakkapel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakraam dakkapel plaatsen:

Dak compleet renoveren en extra dakraam of dakkapel plaatsen

Het huidige dak is 50 jaar oud. Ben op zoek naar een nieuw dak inclusief het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Momenteel liggen er leien op.

Dakraam - dakkapel plaatsen

Ik heb een hellend dak met pannen. Ik zou twee slaapkamers op de eerste verdieping willen renoveren die nu velux hebben. Ik wil een dakkapel voor deze kamers. Ik ben geïnteresseerd om prijzen per gewonnen volume te vergelijken. De twee slaapkamers hebben een totale lengte van 8 meter met 2m schuine breedte.

Dakramen en dakkapel plaatsen

Het gaat over een bestaande woning die gezet is voor 1960, waarbij we zelf geen weet hebben van enige dakwerken in het verleden. Hoewel het leiendak in goede staat lijkt te zijn, een onderdak heeft en een dampscherm. Wij zouden graag twee dakramen, of één dakraam en één dakkapel willen laten zetten. Een (ongebruikte) schoorsteen verwijderen en het dak isoleren. Hierbij willen we ons graag laten bijstaan door een professional met ervaring die ons ook kan helpen met het aanraden van hoe alles aan te pakken.

Dakkapel en veluxraam plaatsen

Nieuwe dakkapel plaatsen graag een van zink-prefab dakkapel. Het is een puntdak. Ook een andere dakkapel verwijderen en een dakraam plaatsen.

Dakramen plaatsen

Er dienen op onze zolderverdieping 5 dakramen geplaatst te worden. 4 dakramen met ongeveer de afmetingen van 130 cm x 100 cm en één dakraam van 75 x 100 cm. Verder dienen de huidige drie ramen boven vervangen te worden. Waaronder één raam in de dakkapel. We verkiezen ramen met als buitenmateriaal aluminium en binnenkant hout.

Totaalrenovatie dak

Zadeldak: Vervangen oude/bestaande dakpannen en aanbrengen van een dakkapel ipv Velux dakraam. Totale oppervlakte v/h zadeldak is ca. 200 m².

Renovatie dakraam + schoorsteen

Ik zou graag de oude "dakkapel" willen laten wegdoen, en vervangen door 1 of 2 dakramen. Ook had ik graag 1 schoorsteen willen laten verwijderen, en op die plaats, en natuurlijk waar de dakraam/ramen komen het dak met leien terug aanwerken.

Plaatsen van onderdak en dakraam

Huidige situatie :zadeldak met keramische pannen : +/- 70 m². Dakstructuur : kepers en gordingen ; geen onderdak. Een kant van het dak heeft een dakraam ; andere kant een dakkapel. Uit te voeren werken: Plaatsing van een onderdak (momenteel niet aanwezig); indien mogelijk met hergebruik van huidige pannen. Eventueel plaatsing van een bijkomende dakraam. Dakraam zou aan de achterzijde geplaatst moeten worden , alsook zien naar de mogelijkheid.