Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakramen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakramen plaatsen:

Dakramen plaatsen

Men moet 2 dakramen plaatsen in een spantendak, spanten breedte 18 cm. Men moet ook de gaten voor de te plaatsen dakramen nog maken. Dakramen zij nog niet aangekocht en dit kan ook door de stielman gedaan worden.

Dakramen plaatsen

Plaatsen van 2 dakramen 94 bij 140 cm - pannendak

Dakramen plaatsen

Twee dakramen of 1 groot laten plaatsen in schuin pannendak. Er zitten momenteel geen dakramen in.

Veluxramen vervangen

In ons huis is alles beneden maar mogelijkheid tot meer kamers boven op zolder. Nu willen we 2 kamers maken boven. Daar is al een grote velux die moet vervangen worden want is beschadigd en dan willen we nog 2 kleinere dakramen laten plaatsen. Nog niks voor aanwezig.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen laten plaatsen in mijn hellend dak. Afmetingen breedte 78 cm, hoogte 118 cm. Op mijn dak liggen dakpannen en er is een onderdak met harde materie.

Dakramen op zolder plaatsen

Wij zijn onze zolder aan het verbouwen tot slaapkamer, en daarom zijn we iemand aan het zoeken om één of twee dakramen te plaatsen. We hebben al 1 klein raam op de zolder zitten maar we zijn nog aan het twijfelen of we het raam gaan houden of niet.

Plaatsen velux dakramen

Wij zouden graag 2 of 4 dakvensters plaatsen afhankelijk van prijs all in , op zolders , er zijn momenteel geen voorzien

Dak renoveren en dakramen plaatsen

Er is een lekkage in het dak, veroorzaakt door een aantal gebroken pannen. Ook isolatie aan het dak aanbrengen met pirplaten. Er dienen 4 dakramen gestoken te worden. Dakramen79x98 of 114x118 . Eventueel ook verwijderen van schoorsteen