Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakramen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakramen plaatsen:

Plaatsen velux dakramen

Wij zouden graag 2 of 4 dakvensters plaatsen afhankelijk van prijs all in , op zolders , er zijn momenteel geen voorzien

Dak renoveren en dakramen plaatsen

Er is een lekkage in het dak, veroorzaakt door een aantal gebroken pannen. Ook isolatie aan het dak aanbrengen met pirplaten. Er dienen 4 dakramen gestoken te worden. Dakramen79x98 of 114x118 . Eventueel ook verwijderen van schoorsteen

Dakramen plaatsen

Ik zou graag 2 nieuwe velux dakramen willen plaatsen op mijn zolder.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 2x wit PVC Veluxdakraam (MK04) laten plaatsen in een bestaand hellend zolderdak. De bedoeling is om hier kamers te maken.

Velux dakramen plaatsen

We zouden graag 2 velux dakramen willen laten plaatsen . Totaal nieuwe velux dakramen in kader van renovatie. Afmeting standaardmaat

Plaatsen van FAKRO dakramen

Een Fakro dakraam plaatsen. Wij hebben in een andere ruimte een dakraam met als afmetingen 107 x 111 cm. Voor de andere kant in een andere ruimte ook een Falko plaatsen met eventueel de zelfde afmetingen en in hout .

Plaatsen van 6 dakramen

Plaatsen van 6 dakramen de afmetingen zijn Optilight 134 x 98. Te plaatsen op eerste verdieping. 3 ramen te plaatsen op +- werkhoogte. 3 ramen te plaatsen op +- 3 meter hoogte.

Plaatsen van 4 velux dakramen

Wij hebben een golfplaten dak. Doordat de ramen wat klein zijn, hebben wij niet veel lichtinval in de slaapkamers. Om dit te verhelpen, willen wij enkele (3-4) velux dakramen te installeren. Afmetingen van de dakramen te bekijken met de vakman.