Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakramen op zolder steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakramen op zolder steken:

Plaatsen van Fakro dakramen op zolder

Wij zijn op zoek naar iemand die 5 veluxen zou kunnen leveren en plaatsen. We dachten aan +-80 breedte x 60 hoogte.

Dakramen op zolder steken

Ik zou graag 2 dakramen laten plaatsen alvorens ik mijn zolder kan afmaken. Momenteel zijn er geen ramen aanwezig op zolder, maar daar zouden 2 kinderkamers gemaakt dienen te worden. Ik woon in een halfopen bebouwing.

Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam

We hadden graag nog dit jaar zonnepanelen laten plaatsen. Onze zolder is nog niet afgewerkt en hier moeten nog dakramen voorzien worden. Ik had graag een velux dakraam laten plaatsen en binnenafwerking hiervoor mag ook voorzien worden in de offerte. Via de site van velux had ik gezien dat er elektrisch bedienbare veluxen zijn mét een elektronisch rolgordijn (dus zowel het raam zelf als het rolgerdijn elektronisch bedienbaar). Gezien heel onze woning voorzien is van het B-logicx domoticasysteem sprak ons dat aan. Graag hadden we een raam laten plaatsen van 114cm op 118 cm. Er is nog geen opening voorzien in het dak. RAL kleur buitenkant raam: 9006 RAL kleur binnenkant raam: 9010

Veluxramen vervangen

In ons huis is alles beneden maar mogelijkheid tot meer kamers boven op zolder. Nu willen we 2 kamers maken boven. Daar is al een grote velux die moet vervangen worden want is beschadigd en dan willen we nog 2 kleinere dakramen laten plaatsen. Nog niks voor aanwezig.

Dakramen op zolder plaatsen

Wij zijn onze zolder aan het verbouwen tot slaapkamer, en daarom zijn we iemand aan het zoeken om één of twee dakramen te plaatsen. We hebben al 1 klein raam op de zolder zitten maar we zijn nog aan het twijfelen of we het raam gaan houden of niet.

Dak renoveren

Dakvernieuwing - rode kleipannen (standaard - koramic?) 80 m² - 2 pvc dakramen (78cm x 140cm) - zonnepanelen (3000 kWh) - isolatie 6 cm bovenop de bestaande spanten (langs buiten) - isolatie van 6 cm rotswol tussen de bestaande spanten is er al, kan misschien blijven?. - afwerking, bedekking van de spanten (langs binnen) met een laminaat (essenhoutmotief). - aanpassing van de trekbalken die nu de doorgang verspert middenin de zolder. Als ik die trekbalk zou doorzagen, dan riskeer ik dat het dak 'openvalt'... Misschien kunnen deze vervangen worden door een trekstang die in de betonvloer wordt verankerd?

Dakramen plaatsen

Ik zou graag 2 nieuwe velux dakramen willen plaatsen op mijn zolder.

Dakramen vervangen

De 2 dakramen op mijn zolder zijn aan vervanging toe. Langs één ervan komt er water binnen. Dakramen zijn 114-118