Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Dakterras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras aanleggen:

Dakterras aanleggen

Dakterras met tegels aanleggen. Het betreft een opp. van ong. 45m². Momenteel EPDM.

Aanleggen van een dakterras

Het aanleggen van een dakterras in een zo onderhoudsvrij mogelijk materiaal. De afmetingen zijn ongeveer 3,80 meter op 7,50 meter.

Dakterras plaatsen op plat dak

10m² dakterras aanleggen op plat dak. Rubberen tegels en antislip planken etc. Goede afwatering voorzien en veilige balustrade. Plat dak eenvoudig bereikbaar. Reeds geïsoleerd met nieuwe roofing in januari 2020.

Aanleggen van dakterras

Houten dakterras op plat dak plaatsen. Momenteel enkel roofing. Opp. is ong. 22m². Graag ook lage heel stevige omheining waar wind door kan. Geen muren of andere huizen rond terras waardoor er veel wind kan zijn.

Dakterras opnieuw aanleggen met tegels

Dakterrassen afbreken en heraanleggen. De terrassen zijn aangelegd met tegels, graag terug het terras betegelen. Er is een gat in het dakterras daar was ooit een vijver aangelegd geweest, toeleggen van het gat en betegelen. Langs beide kanten is er een terras: 1 van ongeveer 40 vierkante meter, het andere van ongeveer 15 vierkante meter.

Twee dakterrassen aanleggen met tegels

Aanleggen constructie voor op dakterras totaal 30 m². Aanleggen van tegels met tegeldragers op het dakterras. Het is 20 m² aan de voorzijde en achterzijde 10 m² aan te leggen. Dit gaat om twee dak terrassen dus in totaal 60 m².

Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen

Ik wil 9 dakkoepels laten uithalen, deze hebben allemaal dezelfde afmetingen. In de plaats willen we graag een daktuin en dakterras aanleggen. Daktuin met vals gras is ongeveer 150 m² en het dakterras zo een 16 m².

Aanleggen dakterras in bankirai

Wij zoeken iemand om een dakterras te plaatsen op ons plat dak. Dat bestaat nu uit roofing. Graag een composiet terras plaatsen, of een bankirai terras plaatsen. Graag ook een balustrade plaatsen 10 lopende meter. Oppervlakte van het dakterras is 25 m².